Iloista sykettä -hyvinvointitapahtuma 20.5. klo 10–14

Maauimalan liikuntapuistossa, Jämsän Äijän aukiolla ja keskustan yrityksissä järjestetään Iloista sykettä -hyvinvointitapahtuma lauantaina 20.5. klo 10–14. Kaikenikäisille jämsäläisille avoimessa ja maksuttomassa tapahtumassa on liikuntaan, terveyteen ja kulttuuriin liittyvää toimintaa ja tietoa.

Iloista sykettä -hyvinvointitapahtuman tarkoituksena on edistää jämsäläisten hyvinvointia ja tuoda tutuksi paikallisten järjestöjen, yritysten ja Jämsän kaupungin hyvinvointia edistävää toimintaa.

Tapahtumassa on monenlaista tekemistä vauhdikkaampaan ja rauhallisempaan menoon. Jämsäläiset järjestöt, yritykset ja Jämsän kaupunki järjestävät yli 20 toimintapisteessä liikuntaan, terveyteen ja kulttuuriin liittyvää toimintaa ja tietoa.

Pisteissä on muuan muassa pomppulinna, glittertatuointia, liikunnallisia temppuratoja, melontaa, frisbeegolfia, kuulokävelyä, ilmajoogaa, tankotanssia, seniorikuntosali, taidenäyttely ja maalausta. Tapahtuman aikana Maauimalan liikuntakontilta voi lainata BMX-pyöriä ja skuutteja kokeiluun Pumptrack -radalle. Terveyteen liittyviltä pisteiltä saa tietoa oman terveyden edistämiseen ja terveysmittauksia.

Osallistujat voivat kierrellä tapahtuman toimintapisteillä omaan tahtiin ja suurimpaan osaan toimintapisteistä voi osallistua jatkuvasti. Päivän aikana on myös ohjattuja tuokioita.

Kirjastolla on tuolijoogaa klo 10.30 ja 11.30 ja lukukoordinaattori Emily Hallfast:in ohjaama monikielinen tarinatuokio klo 12.30. Kaie Hakonen ohjaa 15 minuutin rentoutus- ja hengitysharjoituksen klo 10.00, 10.30 ja 11.00 Kaijankulmassa (Lindemaninkatu 1). Himos Tanssijat esiintyy ja tanssittaa yleisöä tasatunnein klo 10, 11, 12 ja 13 Jämsän Äijän aukiolla ja Länkipohjan kaverikoirat vierailevat Maauimalalla klo 12–13. Natrix seniorikuntosaliin (Koskentie 11) voi tutustua klo 10–12 ja Kultaa ja hattaraa -näyttelyyn Kivipankissa klo 12 eteenpäin.

Tapahtuman järjestävät Jämsän Muistiyhdistyksen Porukassa parempi – aivoterveyttä eläkevuosiin -hanke, Jämsän kaupunki, Jämsän seudun Pelastakaa Lapset ry, Akuliina ja toimintapisteitä pitävät paikalliset yhteistyökumppanit.

Tapahtumassa osallistujien on mahdollista osallistua arvontaan kiertämällä vähintään viisi toimintapistettä ja keräämällä merkintöjä tapahtumapassiin. Arvonnan palkintoina on 60 euron lahjakortti Akuliinaan ja lippuja uimahalliin, vinkkaa vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki.  Tapahtumapassin voi noutaa kaikilta toimintapisteiltä.

 

Lisätietoja: vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki, p. 040 571 6556

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös