Jämsän kaupungissa haettavana hyvinvointikoordinaattorin vakituinen virka

Hyvinvointikoordinaattorin tehtäviin kuuluu Jämsän kaupungissa toteutettavan hyvinvointityön kehittäminen ja arvioiminen. Tärkeänä tehtävänä on hyvinvointia ja terveyttä edistävien kansallisten linjausten sekä -ohjelmien seuraaminen ja niiden toimeenpanon suunnitteleminen ja toteuttaminen yhdessä muun henkilöstön kanssa. Hyvinvointikoordinaattori valmistelee kunnan hyvinvointikertomuksen ja -suunnitelman sekä vuosittaisen raportin, osallistuu hanketyöhön sekä toimii ehkäisevän päihdetyön tiimin jäsenenä.

Lisäksi tehtävään kuuluu mm. kaupungin tilavarausohjelman vastuuhenkilönä toimiminen ja kaupungin nuoriso- ja liikuntatilojen käyttövuoroista päättäminen. Hyvinvointikoordinaattori toimii kunnan vapaaehtois- ja järjestöyhdyshenkilönä sekä lähisuhdeväkivallan yhdyshenkilönä.

Jämsän kaupunki arvostaa vahvaa hyvinvointityön osaamista sekä järjestökentän ja kunta-alan tuntemusta. Kommunikointi- ja vuorovaikutustaidot ovat erittäin tärkeitä, samoin itsenäinen ja kehittämismyönteinen työote. Hyvinvointikoordinaattorin viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Hakemukset on toimitettava Kuntarekry-järjestelmään 14.8.2023 klo 9.00 mennessä. Virkaa täytettäessä voidaan käyttää soveltavuusarviointia tarvittaessa. Virka täytetään 1.9.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

 

Lisätiedot:

– vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki, p. 040-571 6556 ajalla 17.- 21.7.2023 ja 7.8.2023 alkaen

– vs. kirjastopalvelupäällikkö Risto Heikkinen, p. 044-705 8321 ajalla 24.7. – 4.8.2023.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös