Jämsän kaupunki hakee kahvilakonttiyrittäjää Jämsän satamaan

Jämsän kaupunki tarjoaa vuokralle Jämsän keskustan satamasta alueen, sekä hakee toimijaa konttikahvilayrittäjäksi.

Konttikahvilayrittäjäksi Jämsän keskustan satamaan?

Jämsä on tunnettu Himoksen laskettelukeskuksesta ja valtakunnallisestikin merkittävistä Himoksen kesäfestareista. Jämsässä on aktiivinen toimintaympäristö, kehittämishaluinen Himos-Jämsä -yhteistyöverkosto toiminnan kehittämiseen.

Jämsän kaupunki tarjoaa vuokralle Jämsän keskustan satamasta alueen, sekä hakee toimijaa konttikahvilayrittäjäksi.

Valittavan vuokralaisen tulee hankkia yritystoimintaansa varten kahvilakontin. Alueelle on tilattu kesäksi 2023 saniteettikontti, jossa on 2 wc:tä ja 2 suihkua. Saniteettikonttiin sijoitettujen wc- ja suihkutilojen puhtaanapidosta ja valvonnasta tulee vuokralaisen huolehtia osana harjoitettavaa kahvilatoimintaa.

Alueelle on suunniteltu 5-paikkainen matkaparkki asuntoautoille. Tarkoituksena on, että matkaparkin toiminnasta vastaisi vuokralainen osana kahvilaliiketoimintaa.

Arvostamme tulevalta vuokralaiselta liiketoimintaosaamista, oppilaitosyhteistyötä mm. Koulutuskuntayhtymä Gradian kanssa, kehittämishalukkuutta, paikallisten mahdollisuuksien hyödyntämistä, hyvää palvelua, puhtautta ja siisteyttä korostavaa imagoa.

Kahvilakonttialueen vuokralaisen sekä Jämsän kaupungin oikeudet ja velvollisuudet määritellään vuokrasopimuksessa, joka laaditaan kaupungin ja vuokralaisen välillä käytävien neuvottelujen pohjalta.

Lisätietoja alueesta: Kahvilakonttiyrittäjäksi Jämsän satamaan?

Tarjouspyyntö asiakirjat ovat saatavilla Tarjouspalvelu Cloudiassa. Tarjous on toimitettava sähköisesti viimeistään 15.3.2023 kello 12:  Jätä tarjous (vaatii kirjautumisen)

Tarjouspyyntöä koskevat kysymykset Cloudian kautta.

Lisätiedot: suunnittelija Katja Lahtinen, puh 040 728 5656, katja.lahtinen@jamsa.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös