Jämsän Seurafoorumi 10. huhtikuuta

Jämsän kaupunki ja Keski-Suomen Liikunta ry kutsuvat Jämsän liikunta- ja urheiluseurojen edustajat mukaan seuraavaan Seurafoorumiin Jämsän sairaalan auditorio Välkkyyn (Sairaalantie 11) keskiviikkona 10.4. kello 17.00-19.00.

Seurafoorumi on paikallinen urheiluseurojen, kaupungin ja Keski-Suomen Liikunnan yhteistyöfoorumi. Toiminta on kaikille avointa. Seurafoorumi kokoontuu säännöllisesti, vähintään vuosittain ja se on seuroille maksuton. Foorumin tavoitteena on paikallisen liikunta- ja urheilukulttuurin vahvistaminen, tiedon jakaminen, vaikuttaminen ja osallistaminen.

Ilmoittautumisen yhteydessä kerätään osallistujilta aiheita, joiden yhdessä käsittelyä toivotaan. Ennalta toivottujen aiheiden lisäksi illan aikana tiedotetaan kaupungin ajankohtaisista liikunta- ja urheiluasioista. Tärkeää kuitenkin on, että osallistujien ennakkoon toivomat aiheet ohjaavat keskustelua. Toivottavaa olisi, että seuran hallitus/johtokunta olisi tilaisuudessa edustettuna, mutta toki kaikki liikunnan ja urheilun paikallisesta edistämisestä kiinnostuneet ovat tervetulleita iltaan.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen oheisen linkin kautta 3.4. mennessä:

Jämsän Seurafoorumi 10.4.2024 | Keski-Suomen Liikunta (kesli.fi)

 

Lisätietoja:

hyvinvointikoordinaattori Tiina Riihinen, p. 050 384 8523

vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki, p. 040 571 6556

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös