Jämsän Terveyden ja Jokilaakson sairaalan palvelut K-S:n hyvinvointialueelle siirryttäessä

Jämsän Terveyden ja Jokilaakson sairaalan palvelut säilyvät ennallaan 1.1.2023 Jämsän siirtyessä Keski-Suomen hyvinvointialueelle. Terveysasemien aukioloajat ja yhteystiedot ovat jatkossakin samat.

Terveysasemien yhteinen hoitajapuhelinpalvelu/ajanvaraus p. 020 630 6020, arkisin ma-to 8-15.30, pe 8-15. Terveyssovelluksen kautta onnistuu asiointi älypuhelimella chatissa/videovastaanotolla (ohjeet: Jämsän Terveys | Pihlajalinna-terveyssovellus). Kaikki terveys-, hyvinvointi- ja vanhuspalveluiden sekä sairaalan yhteystiedot löytyvät palveluesitteestä Jämsän Terveys | Etusivu.

Jämsän ensiapu on edelleen avoinna 24 h joka päivä. Ensiavussa hoidetaan välitöntä ja kiireellistä hoitoa vaativia sairauksia ja vammoja.

Myös Jokilaakson sairaalan palvelut jatkuvat ennallaan.

Keskussairaalatasoista hoitoa tarvitsevat potilaat ohjataan jatkossa lähetteellä Sairaala Novaan Jyväskylään. Ensihoidon palvelut tuottaa 1.1.2023 alkaen Keski-Suomen hyvinvointialue.

Virka-ajan ulkopuolinen hammaspäivystys on jatkossa Jyväskylässä. Jos tarvitset hammaslääkäripäivystystä hammashoitolan aukiolojen ulkopuolella, soita Päivystysapuun numeroon 116 117.

Päivystysapu 116 117 on hyvinvointialueen järjestämä neuvonta- ja ohjauspalvelu, josta voi kysyä neuvoja äkillisiin terveydellisiin ongelmiin. Päivystysapu palvelee 24/7 maksutta. 116117:sta saa myös yleisempää neuvontaa ja ohjausta mahdollisesti päivystyskäyntiä tarvitseviin vaivoihin, ohjeita itsehoitoon sekä ohjausta sosiaalihuollon palveluiden piiriin. Päivystysapuun voi soittaa esimerkiksi silloin, kun oma terveysasema on kiinni ja pohtii päivystykseen lähtöä. Palvelu on tarkoitettu kiireellisiin, ei-hätätilanteisiin, erityisesti päivystysaikana. Henkeä uhkaavissa tilanteissa tulee aina soittaa hätänumeroon 112.

Keski-Suomen hyvinvointialueen Keski-Suomen hyvinvointialue | Hyvaks.fi -sivuille on kerätty kaikki hyvinvointialueen palvelut ja asiointipisteet ja -kanavat.

Jämsän Terveyden sivuille jamsanterveys.fi kootaan jatkossakin ajankohtaiset tiedotteet kuntalaisille.

 

Titta Frantsila                                                        Sisko Tiirinen
Johtava ylilääkäri                                                  Palvelujohtaja
Jämsän Terveys                                                     Jämsän Terveys

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös