Jämsän Terveys: Liikuntahallin rokotuksissa ruuhkautumista

Jämsän Terveys tiedottaa: Jämsän liikuntahallin ilman ajanvarausta tapahtuvissa influenssa- ja koronarokotuksissa ruuhkautumista.

Syystalven 2023 influenssa- ja koronarokotuksiin on ollut erittäin suuri kysyntä. Jämsän terveysasemilla ja liikuntahallin rokotuspisteellä rokotteita on riittävästi jämsäläisten ikäihmisten ja riskiryhmien rokotuksiin.
Pääosin rokotukset järjestetään ajanvarauksella. Ilman ajanvarausta oleviin rokotuspäiviin kysyntä on ollut poikkeavan suurta. Hyvinvointialueen muista kunnista on hakeuduttu myös Jämsään rokotuksille. Muiden kuntien asiakkaita ohjataan hyvinvointialueen rokotuspäiviin.

Toivomme kärsivällisyyttä tilanteessa ja pahoittelemme tästä koituvaa harmia asiakkaillemme. Suosittelemme ensisijaisesti ajanvarauksella tapahtuvaa rokotusta, jotta voimme välttää rokotuspisteen ruuhkautumista.

Lisäämme rokotusaikoja lähipäivinä varattaviksi sähköisesti (tästä linkistä) sekä puhelimitse jälleen maanantaina 27.11. alkaen. Kaikki halukkaat jämsäläiset ikäihmiset ja riskiryhmäläiset tulevat saamaan influenssa- ja koronarokotteen joulukuun puoliväliin mennessä.

 

Essi Kusmin
Palveluvastaava
Jämsän Terveys

Titta Frantsila
Johtava ylilääkäri
Jämsän Terveys

 

Sähköinen korona- ja influenssarokotusten ajanvaraus avoinna 1.11. alkaen tästä linkistä jämsäläisille rokotuksen kohderyhmiin kuuluville (Jämsän liikuntahallin joukkorokotuspiste ja terveysasemat)

Rokotusneuvonta ja -ajanvaraus puhelimitse 27.11. alkaen:
p. 040 701 2387 (arkisin klo 8-15)

Jämsän liikuntahallin jämsäläisten rokotuspiste, osoite Keskuskatu 16
Liikuntahallin rokotuspiste on avoinna ajanvarauksella 13.11.- 24.11.23 joka arkipäivä 8.30-16.

Walk in (ilman ajanvarausta) rokotuspäivät ma 20.11.-ke 22.11. (suosittelemme ensisijaisesti ajanvarausta, jotta ruuhkia voidaan välttää)

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös