Jämsän vuoden liikuntateko julkistettiin

Jämsän vuoden liikuntateko 2022 -palkinto myönnettiin esimerkillisestä arkiliikunta-aktiivisuudesta Vilma Haikoselle perheineen. Vuoden liikuntateko -palkinnot jaettiin Jyväskylässä Keski-Suomen Urheilugaalassa perjantaina 27. tammikuuta.

Jämsän sivistyslautakunta päätti vuoden liikuntateko -palkinnon saajan kuntalaisten ehdotusten perusteella. Määräaikaan mennessä tehtiin seitsemän ehdotusta, jotka kohdistuivat kuuteen eri liikuntateko-ehdokkaaseen.

Vilma Haikosen perhe on esimerkillinen arkiliikuntatottumuksissaan. Perheessä kuljetaan työ- ja koulumatkat kävellen tai pyörällä. Perheen autoa on pidetty myös vuoden verran seisonnassa, jolloin kauppareissut ja muut asiointimatkat kuljettiin jalan. Vilma ideoi korona-aikana myös muidenkin jämsäläisten iloksi netin kautta käytettävän perheiden kuvasuunnistusaktiviteetin.

Jämsän kaupunki palkitsee Vuoden liikuntateko -palkinnon saajan 300 euron stipendillä.

Jämsän vuoden liikuntateko -palkinto voidaan myöntää esimerkiksi henkilölle, urheiluseuralle tai muulle toimijalle, joka on omalla toiminnallaan tai esimerkillään saanut muut tahot liikkumaan tai toiminta on ollut merkittävää kaupungin liikuntakulttuurin ja -kehityksen sekä myönteisen kaupunkikuvan kannalta.

 

Lisätietoja:
Vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki, p. 040 571 6556

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös