Jämsän vuoden liikuntateko julkistettiin

Jämsän vuoden liikuntateko 2021 -palkinto myönnettiin Jämsänkosken Ilves ry:n pyöräilyjaosto CycleClubille ja jaoston rakentamalle Sorvajärven luontoliikuntapolulle.

Jämsän vuoden liikuntateko 2021 -palkinto myönnettiin Jämsänkosken Ilves ry:n pyöräilyjaosto CycleClubille ja jaoston rakentamalle Sorvajärven luontoliikuntapolulle. Vuoden liikuntateko -palkinnot jaettiin Jyväskylässä Keski-Suomen Urheilugaalassa perjantaina 11. maaliskuuta.

Jämsän sivistyslautakunta päätti vuoden liikuntateko -palkinnon saajan kuntalaisten ehdotusten perusteella. Määräaikaan mennessä tehtiin 15 ehdotusta, jotka kohdistuivat seitsemään eri liikuntateko-ehdokkaaseen. Jämsänkosken Ilveksen CycleClubin toteuttama Sorvajärven luontoliikuntapolku nousi selkeäksi suosikiksi kuntalaisten ehdotuksissa.

Sorvajärven luontoliikuntapolku on hyvin opastettu kolmen kilometrin mittainen murskepäällysteinen maastopyöräreitti, joka sopii hyvin myös kävelijöille, juoksijoille ja perheiden ulkoiluun. Reitin varrelta löytyy mäkiä, vauhtikaarteita, kulkemista helpottavia pitkospuita sekä viihtyisä laavu ja nuotiopaikka. Hankkeen ja talkootyön yhdistelmällä toteutettu Sorvajärven luontoliikuntapolku valmistui syksyllä 2021.

Jämsän kaupunki palkitsee Vuoden liikuntateko -palkinnon saajan 300 euron stipendillä.

Jämsän vuoden liikuntateko -palkinto voidaan myöntää esimerkiksi henkilölle, urheiluseuralle tai muulle toimijalle, joka on omalla toiminnallaan tai esimerkillään saanut muut tahot liikkumaan tai toiminta on ollut merkittävää kaupungin liikuntakulttuurin ja -kehityksen sekä myönteisen kaupunkikuvan kannalta.

Lisätietoja:
Vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki, p. 040 571 6556

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös