Joulukuu toi edulliset uimahalliliput myyntiin

Marraskuun vaihduttua joulukuuksi uimahalli Koskikarassa astui voimaan uusi alennushinnoittelu, jolla pyritään kasvattamaan hiljaisten tuntien asiakasmääriä ja vähentämään kotitalouksien energiankulutusta.

Uusi hinnoittelu on voimassa tiistaisin ja perjantaisin kello 6.30 – 12.00 sekä arki-iltoina (ma-pe) kello 18.30 – 19.30. Uimahallin allasosasto sulkeutuu arkisin kello 20.30.

Alennustuntien aikaan aikuisten lipun hinta on kolme euroa. Yhdellä eurolla uimaan ja saunomaan pääsevät eläkeläiset, 5-17-vuotiaat lapset, työttömät, vammaiset, invalidit ja opiskelijat. Hinnoittelu on voimassa huhtikuun loppuun saakka.

–  Toivomme, että edulliset yksittäisliput houkuttelevat asiakkaita aiempaa enemmän ja useammin saunomaan uimahallille. Tällöin kotitalouksissa peseytymiseen ja saunomiseen kuluvaa energiaa on mahdollista vähentää, toteaa vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki.

Hinnoittelussa on kyse uimahallin mittakaavassa merkittävästä kädenojennuksesta kotitalouksille.

Uimahallin pihassa väliaikaisesti oleva telttasauna on ollut niin suosittu, että saunan lämmityskertoja on lisätty. Saunomaan pääsee perjantaina 2. joulukuuta kello 14–17, keskiviikkona 7.12. kello 14–17 ja perjantaina 9.12. kello 15–18. Telttasaunan löylyihin pääsee normaalilla uimahallin sisäänpääsymaksulla.

 

Lisätietoa:

Vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki, p. 040 571 6556

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös