Kasvuhakuiset yritykset ja rahoittajat tapaavat rahoituspaneelissa

Jämsän kaupunki järjestää tänään perjantaina 14. huhtikuuta 2023 Suomen Yrityskehityksen kanssa rahoituspaneelin Himoksessa.

Suomen Yrityskehitys järjestää vuosittain viisi rahoituspaneelia. Paneeli toteutetaan ensimmäistä kertaa Himoksessa yhteistyössä Jämsän kaupungin kanssa.

Rahoituspaneelissa 3-4 kasvuhaluista yritystä esittelee rahoitusesityksensä rahoittajille ja saa rahoittajien sparrausta ideansa kehittelyyn. Tämän päivän rahoituspaneelissa ovat mukana muun muassa Myssyfarm, Weefiner, Open Co2 ja Kaipola Green Port.

Tapahtuma tarjoaa hyvän tilaisuuden verkostoitua muiden rahoittajien ja sijoittajien kanssa, sekä kasvattaa ymmärrystä erilaisista rahoitusinstrumenteista ja eri rahoittajien näkökulmista rahoituskierroksiin. Rahoituspaneeli kokoaa yhteen erilaisia rahoittajia ja sijoittajia julkiselta sekä yksityiseltä puolelta.

– Iloitsen, että saimme rahoituspaneelin Himokseen. Toivon, että tästä tulee perinne joka jatkuu. Miksi mennä muualle, kun voi tavata rahoittajia Himoksella?, kysyy elinvoimajohtaja Anna-Liisa Juurinen.

 

Lisätiedot:

Projektipäällikkö Marja Salonen, p. 044 901 8997

Elinvoimajohtaja Anna-Liisa Juurinen, p. 040 747 7736

Rahoituspaneeli Himoksella

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös