Kaupunginjohtaja Helasteelle Jämsä-mitali

Hallintotieteen maisteri Hanna Helasteelle luovutettiin Jämsä-mitali nro 25, 18. kesäkuuta 2024 julkistamis- tilaisuuden yhteydessä. Jämsän kaupunki myönsi Jämsä-mitalin Hanna Helasteelle huomionosoituksena hänen ansiokkaasta johtamistyöstään Jämsän kaupungin, sen asukkaiden ja elinkeinoelämän hyväksi. Kuvassa: valtuuston puheenjohtaja Matti Similä, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jorma Poti ja kaupunginjohtaja Hanna Helaste.

Mitalien myöntämisperusteissa todetaan muun muassa, että Helaste on kunta-alan ja elinkeinoelämän kehittämisen asiantuntija. Lisäksi Helaste on tunnettu läsnäolostaan, helposti lähestyttävyydestään, aktiivisuudestaan verkostoissa sekä henkilöstön ja sidosryhmien arvostamisesta. Hän on luonut uuden toimintakulttuurin toimielinten ja viranhaltijoiden väliseen yhteistyöhön, jossa korostetaan ennakollista informointia ja yhteistä keskustelua. Kriisijohtamisessa Helasteella on selkeät toimintalinjat ja kyky johtaa tavoitteellisesti ja tuloksellisesti. Hänellä on laajat kansalliset verkostot ja vahvat yhteydet ministeriöihin ja viranomaisiin. Elinkeinoelämän kehittämisessä hän on aktiivinen, ratkaisukeskeinen ja aistii herkästi elinkeinoelämän tarpeita.

Julistamistilaisuudessa Jämsä-mitalin Helasteelle luovutti kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jorma Poti. Tilaisuudessa olivat läsnä kaupunginhallitus, valtuuston puheenjohtajisto sekä johtavia viranhaltijoita.
Jorma Poti kiitti Helastetta hänen ansiokkaasta työstään Jämsän kaupungin palveluksessa.

– Hanna Helaste on luotsannut Jämsän kaupungin läpi pandemian ja Kaipolan tehtaan lopettamisen aiheuttaman äkillisen rakennemuutoksen. Hän on osoittanut erittäin sitoutunutta asennetta työhönsä ja tuonut uusia toimintatapoja päätöksentekoon.  Kaupunki kiittää tästä työstä ja toivottaa menestystä tulevaisuuteen. Kuten aiemmin olen todennut, paljon saimme, nyt paljon menetämme, Jorma Poti sanoi.

Kaupunginjohtaja Helaste kertoo olevansa syvästi otettu ja liikuttunut hänelle myönnetystä Jämsä-mitalista.
– Se merkitsee minulle paljon ja olen siitä todella kiitollinen.  Haluan sydämestäni kiittää Jämsän kaupunkia, henkilöstöä, luottamushenkilöitä, sidosryhmiä ja koko yhteisöä näistä vuosista. Tämä tunnustus ei olisi mahdollinen ilman teitä  – näissä tehtävissä kun kukaan ei pärjää yksin.

Jämsä-mitali

Kaupunginhallitus myöntää Jämsä-mitalin erityisistä ansioista. Jämsä-mitali on arvostetuin huomionosoitus, jonka kaupunki voi kenellekään myöntää. Taitelija Heikki Häiväojan suunnittelemaa Jämsä-mitalia on lyöty kaikkiaan 300 kappaletta. Ensimmäisen Jämsä-mitalin sai Presidentti Martti Ahtisaari vuonna 1995.

Lisätietoja:

Kaupunginhallituksen pj. Jorma Poti, p. 0400 200 467

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Read also