Keksi nimi Forumin palvelukokonaisuudelle

Forumin tiloihin muuttavalle Jämsän kaupungin palvelukokonaisuudelle haetaan yhteistä nimeä kaikille avoimella nimikilpailulla 3.-20. maaliskuuta. Keväällä pääkirjaston lisäksi tiloihin muuttaa nuorisotila, kaupungin neuvonta ja matkailuneuvonta.

Osallistu kilpailuun verkkolomakkeella. Paperilomakkeen voi täyttää kaupungin neuvonnassa (Keskuskatu 17), kirjastoissa, kirjastoautolla ja nuorisotiloissa. Jokainen voi osallistua kilpailuun enintään kahdella nimiehdotuksella.

Kilpailuraatiin kuuluvat kaupungin edustajina kirjastopalvelupäällikkö Merja Mäkinen, vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki, nuoriso-ohjaaja Pia Salminen, matkailu- ja markkinointijohtaja Ulla Haggrén, vastaava palveluneuvoja Sari Riekki, kirjastonhoitaja Tommi Tapiainen ja hallintosihteeri Sanna Kinnunen. Lisäksi raadissa sivistyslautakuntaa edustaa Saara Peutere-Heikka ja varahenkilönä toimii Eero Peltola. Sivistyslautakunta pyytää niin ikään nuorisovaltuustoa nimeämään raatiin oman edustajansa ja varaedustajan.
Lopullisen päätöksen nimestä tekee sivistyslautakunta.

Kilpailun voittajaehdotuksen tekijä palkitaan 300 euron lahjakortilla haluamaansa paikalliseen liikkeeseen. Järjestäjä varaa kuitenkin oikeuden jakaa voittosumma myös toisella tavalla tai jättää palkinto jakamatta. Kaupunki ei sitoudu käyttämään mitään nimikilpailun ehdotusta, vaan sivistyslautakunta voi halutessaan valita käyttöön myös jonkun muun nimen.

Lisätietoja:
Hallintosihteeri Sanna Kinnunen, p. 040 688 8665
Kirjastopalvelupäällikkö Merja Mäkinen p. 040 832 1123
Vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki p. 040 571 6556 (pe 25.2.2022)
Matkailu- ja markkinointijohtaja Ulla Haggren p. 040 526 1393

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös