Keksi nimi Kenraalintien virastotalon palvelukokonaisuudelle

Kenraalintien virastotalolle on muuttamassa Jämsän kaupungin elinvoimatoimen ja konsernipalvelujen toimistoja. Virastotaloon muuttavalle palvelukokonaisuudelle haetaan yhteistä nimeä kaikille avoimella nimikilpailulla 10.–30. kesäkuuta 2022. Kilpailun järjestää kaupunginhallitus.

Osallistu kilpailuun verkkolomakkeella . Paperilomakkeen voi täyttää kaupungin neuvonnassa (Keskuskatu 2–4, Jämsä). Jokainen voi osallistua kilpailuun enintään kahdella nimiehdotuksella.

Kilpailuraatiin kuuluvat talousjohtaja Ari Luostarinen, elinvoimajohtaja Anna-Liisa Juurinen, tilapalvelupäällikkö Lauri Leppisaari, maankäyttöinsinööri Teijo Taipale, kirjanpitopäällikkö Taru Frisk ja suunnittelija Katja Lahtinen. Lisäksi raadissa kaupunginhallitusta edustaa Tuula Peltonen ja varahenkilönä toimii Joni Frisk.

Kilpailun voittajaehdotuksen tekijä palkitaan 300 euron lahjakortilla haluamaansa paikalliseen liikkeeseen. Järjestäjä varaa oikeuden jakaa voittosumma myös toisin tai ei jakaa palkintoa lainkaan. Palkitun nimen oikeudet siirtyvät Jämsän kaupungille.

Jämsän kaupunginhallitus päättää nimen, joka voi olla muukin kuin kilpailussa ehdotettu tai palkittu. Mikäli nimeksi valitaan muu kuin kilpailussa palkittu ehdotus, kaupunginhallitus päättää valitun nimen ehdottajalle annettavasta palkinnosta.

Katso kaupunginhallituksen päätös: Kenraalintien virastotalon nimikilpailun julkistaminen, aikataulutus ja kilpailun säännöt: Dynasty tietopalvelu : Jämsän kaupunki (oncloudos.com)

Lisätietoja:
Suunnittelija Katja Lahtinen, 040 728 5656

Jaa sosiaalisessa mediassa