Keskustelutilaisuus aiheesta Turvallisuus ja huoltovarmuus

Jämsän kaupungin hallinnoima Tikka-hanke järjestää keskustelutilaisuuden aiheesta Turvallisuus ja huoltovarmuus -mahdollisuuksia jämsäläisille yrityksille 19.6.2023 klo 12-15 Jokivarren Puukoululla (Palmroth-Sali, Kelhänkatu 8, 42100 Jämsä).

Tilaisuuden ohjelma

Tilaisuudessa kuullaan alustajina mm. Jyväskylän yliopiston ja Puolustusvoimien/Maanpuolustuskorkeakoulun ja huoltovarmuuden asiantuntijoita.

  • klo 12 avaus, Marja Salonen Tikka-hanke, Uudistuvan teollisuuden skenaariot Jämsässä
  • klo 12:30 Sami Kantanen, Uudistuvan teollisuuden instituutin palvelut ja yhteistyömahdollisuudet TKI-toiminnassa, Jyväskylän ammattikorkeakoulu
  • klo 13:00 Taru Ruutiainen, Huoltovarmuuskeskuksen toiminta ja esimerkkejä rahoitetuista projekteista, AVI
  • klo 13:30 Samu Rautio, materiaalia lisäävä valmistus, Maanpuolustuskorkeakoulu
  • klo 14:00 Petteri Hemminkin, autonomiset järjestelmät, Maanpuolustuskorkeakoulu
  • klo 14:30 Pasi Raiskinmäki, yhteistyö TKI-toiminnassa, Jyväskylän yliopisto

Paikalla myös MPKK:n tutkimusryhmän johtaja Mika Nieminen.

Huoltovarmuuskeskus (HVK) vastaa huoltovarmuuden käytännön koordinoinnista, operatiivisesta toiminnasta ja rahoituksesta. Se vastaa mm. julkishallinnon ja elinkeinoelämän yhteistyön kehittämisestä varautumisessa.

Elinkeinoelämän ja julkishallinnon yhteistyö on ratkaisevaa huoltovarmuuden varmistamisessa. Huoltovarmuusorganisaatio ylläpitää ja kehittää Suomen huoltovarmuutta yhteistyössä julkisen sektorin, useiden satojen yritysten, järjestöjen ja kolmannen sektorin toimijoiden kanssa. Tavoitteena on turvata huoltovarmuuden kannalta kriittisten organisaatioiden ja sitä kautta koko yhteiskunnan toimintaedellytykset kaikissa olosuhteissa.

HUOM!  Klo 11 kokoonnumme omakustanteiselle lounaalle Vitikkalan kartanoon, Koskentie 12, 42100 Jämsä.

Jämsän kaupungin Tikka-hanke järjestää tilaisuuden. Tikka-hanke edistää uudistuvaa teollisuutta ja kaupungin elinvoimaa. Työn mahdollistaa Keski-Suomen liiton myöntämä AKKE-rahoitus, jolla pyritään Jämsän äkillisen rakennemuutostilanteen hoitamiseen, koordinaatioon ja toimintaympäristön kehittämiseen uuden yritystoiminnan ja työpaikkojen luomiseksi.

 

Lisätiedot: Projektipäällikkö Marja Salonen, p. 044 901 8997

 

 

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös