Kirjastoissa rajoitettu palvelu 2.-21.12.

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin suositukset ajalle 2.12. – 21.12.20 aiheuttavat muutoksia kirjaston palveluissa.

Pääkirjaston aukioloajat pysyvät ennallaan, mutta asiakasmäärä on rajattu kymmeneen henkilöön kerralla. Asiakkaat voivat noutaa varaamansa aineiston ja palauttaa lainojaan, myös jonkin verran muuta aineistoa on lainattavissa.

Aulassa on käytettävissä yksi asiakastyöasema, jolta voi myös tulostaa. Asiakkaat eivät pääse kirjaston muihin tiloihin valitsemaan aineistoa ja lehtilukusali on suljettu.
Varauksia aineistoon voi tehdä verkkokirjastossa keski.finna.fi. Asiakkaat voivat myös ottaa yhteyttä kirjastoon, mieluiten sähköpostilla kirjasto@jamsa.fi tai puh. 040 712 2503 ja pyytää henkilökuntaa keräämään aineistoa noudettavaksi.

Myös omatoimikirjastoissa Kuorevedellä ja Länkipohjassa asiakasmäärä on rajattu kymmeneen henkilöön kerralla. Lehtilukusalit ovat suljettuina, mutta asiakastyöasemat ovat käytettävissä. Omatoimikirjastot ovat valvotusti avoinna lainaamista ja palauttamista varten seuraavasti:
ma, ti, pe 10-16, ke-to 12-18

Kirjastoauto Severus ajaa aikataulunsa mukaisesti. Yhtäaikainen asiakasmäärä on rajattu kahteen henkilöön, koulupysäkeillä rajaus sovitaan koulun ja kirjaston henkilökunnan yhteistyönä. Keskustan lehtilukusali on suljettuna.

Kirjastoon tulee saapua terveenä ja oireettomana. Suositamme kasvomaskin käyttöä. Pyydämme asiakkaita huolehtimaan käsi- ja yskimishygieniasta ja noudattamaan kahden metrin turvaväliä.

Tervetuloa asioimaan kirjastossa!
Lisätietoja: kirjastopalvelupäällikkö Merja Mäkinen
puh. 040 832 1123, merja.makinen@jamsa.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös