KM Pauliina Pennanen valittiin varhaiskasvatuksen pedagogisen asiantuntijan virkaan

Jämsän kaupungin avoimeksi tullutta varhaiskasvatuksen pedagogisen asiantuntijan virkaa tavoitteli yhteensä seitsemän hakijaa. Haastatteluihin kutsuttiin neljä hakijaa.

Haastatteluryhmän (varhaiskasvatuksen alue-esimies Raisa Ahtola- Järvinen, varhaiskasvatuksen alue-esimies Elina Hurme, varhaiskasvatuksen alue-esimies Leena Puoliväli-Kananen, varhaiskasvatusjohtaja Maija Jääskeläinen ja sivistystoimenjohtaja Leena Kilpeläinen) esityksestä virkaan valittiin KM Pauliina Pennanen, Muurame ja varalle KM Kirsi Suomela- Inkeri, Nurmijärvi. Virantoimituspaikka on virkasuhteen alussa nykyisestä Koivulinnan (Jämsänkoski ja Koskenpää) muodostuva alue

Jämsän kaupungin varhaiskasvatuksen organisaatio uudistuu 1.8.2021 alkaen niin, että Jämsässä on kolme varhaiskasvatusaluetta nykyisten kuuden sijaan. Jokaisella alueella työskentelee varhaiskasvatuksen aluepäällikkö ja hänen rinnallaan varhaiskasvatuksen pedagoginen asiantuntija. Alueilla on varhaiskasvatuspaikkoja yhteensä 727 ja kasvatushenkilöstöä yhteensä 139. Varhaiskasvatuksen pedagogisen asiantuntijan virat täytetään 1.8.2021 alkaen.

Jämsän kaupunki ja varhaiskasvatus onnittelee valittua ja toivottaa menestystä viran hoitoon.

Lisätietoja:
Varhaiskasvatusjohtaja Maija Jääskeläinen
p. 040 507 9571

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös