Koronarajoitukset supistavat kirjastojen aukioloja

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin suositusten johdosta rajoitukset kirjaston palveluissa jatkuvat myös 11.1. eteenpäin. Pääkirjaston lauantaiaukiolo päättyy toistaiseksi. Omatoimikirjastojen valvottu aukioloaika supistuu.

Kirjastot ovat avoinna ripeää lainaustoimintaa varten, pidempi oleskelu ei ole mahdollista. Asiakasmäärä on rajattu kymmeneen henkilöön kerralla. Asiakkaat voivat noutaa varaamansa aineiston ja palauttaa lainojaan, myös jonkin verran muuta aineistoa on lainattavissa. Aulassa on nopeaan asiointiin käytettävissä yksi asiakastyöasema, jolta voi myös tulostaa. Asiakkaat eivät pääse kirjaston muihin tiloihin valitsemaan aineistoa ja lehtilukusali on suljettu.

Pääkirjaston aukioloajat: maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin kello 10-19 sekä torstaisin ja perjantaisin kello 10-17.

Varauksia aineistoon voi tehdä verkkokirjastossa keski.finna.fi. Asiakkaat voivat myös ottaa yhteyttä kirjastoon, mieluiten sähköpostilla kirjasto@jamsa.fi tai puhelimitse 040 712 2503 ja pyytää henkilökuntaa keräämään aineistoa noudettavaksi.

Omatoimikirjastot Kuorevedellä ja Länkipohjassa ovat 11.1. alkaen valvotusti avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 10-16 sekä keskiviikkoisin klo 12-18. Myös omatoimikirjastoissa asiakasmäärä on rajattu kymmeneen henkilöön kerralla. Lehtilukusalit ovat suljettuina, mutta asiakastyöasemat ovat käytettävissä nopeaan asiointiin.

Kirjastoauto Severus ajaa aikataulunsa mukaisesti. Yhtäaikainen asiakasmäärä on rajattu kahteen henkilöön, koulupysäkeillä rajaus sovitaan koulun ja kirjaston henkilökunnan yhteistyönä.

Keskustan lehtilukusali on suljettuna.

Kirjastoon tulee saapua terveenä ja oireettomana. Suositamme kasvomaskin käyttöä. Pyydämme asiakkaita huolehtimaan käsi- ja yskimishygieniasta ja noudattamaan kahden metrin turvaväliä.

Tervetuloa asioimaan kirjastossa!

Lisätietoja: kirjastopalvelupäällikkö Merja Mäkinen, puh. 040 832 1123, merja.makinen@jamsa.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös