Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta lukuvuosi 2023-2024

Toiminnan lähtökohtana on tarjota lapselle turvallinen kasvuympäristö sekä ohjattua toimintaa koulupäivän jälkeen. Iltapäivätoiminnan tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja terveyttä sekä luoda pohja hyvälle kasvulle. Toiminta pitää sisällään mm. liikkumista, ulkoilua, leikkiä, askartelua sekä läksyjen tekoa. Jokaiselle lapselle tarjotaan välipala ja pyritään myös luomaan lapselle mahdollisuus lepoon ja rauhoittumiseen.

Hakijamäärien perusteella iltapäivätoimintaryhmät perustuvat seuraavasti: Kaipolan koululla sekä Korven koululla aloittaa yksi ryhmä. Jämsänjoen yhtenäiskoululla kaksi ryhmää sekä yksi erityisryhmä.

Iltapäivätoiminnan kuukausimaksu on 135 euroa. Jos aamu- ja iltapäivätoimintaa annetaan enintään 10 päivänä kuukaudessa, peritään puolet maksusta. Sama koskee myös sairaspoissaoloja, jolloin maksua ei peritä. Jos lapsi ei muusta syystä osallistu toimintaan koko kalenterikuukautena, maksuna peritään puolet kuukausimaksusta.

Maksuvapautta haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, jossa liitteenä tulee olla perheen tuloselvitys. Maksuvapautuksen myöntää talouspalveluiden toimistosihteeri Pirjo Lahtinen. Tiedustelut: p, 040 187 2789 ja pirjo.lahtinen(at)jamsa.fi.

Iltapäivämaksujen maksuvapauden tulorajat noudattelevat varhaiskas­va­tuk­sen tulorajoja.  Alennus voidaan myöntää myös erityistä syistä, jotka liittyvät muutoksiin huoltajan elatusvelvollisuudessa, toimeentuloedellytyksissä tai jos alentamiseen liittyy huollollisia näkökohtia.

 

Lisätietoja:

Johtava rehtori Juha Damskägg, p. 040 836 1604

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös