Liikennepuiston polkuautojen mainospaikat myynnissä kesälle 2022

Liikennepuisto avautuu maanantaina 30. toukokuuta ja kausi jatkuu 12. elokuuta saakka.

Liikennepuiston polkuautoihin myydään mainostarroja paikallisille yrityksille kesäkaudeksi 2022. Mainostarran hinta on 165 euroa. Liikennepuisto avautuu maanantaina 30. toukokuuta ja kausi jatkuu 12. elokuuta saakka.

Jämsän sivistyslautakunta on hyväksynyt kokouksessaan 6.5.2021 liikennepuiston polkuautojen mainostarrojen myynnille periaatteet. Kaupungin nuorisotoimen toiminnat ja tilat ovat kaikille avoimia riippumatta uskonnollisesta, poliittisesta, sukupuolisesta suuntautumisesta tai muusta aatteellisuudesta. Liikennepuiston toiminnassa pätevät samat toimintaperiaatteet. Näin ollen on paikallaan, että mainostarroilla ei mainosteta poliittisia tai muita aatesuuntia tahi elämänkatsomuksia. Näin toimien varmennetaan yhdenvertaisuusperiaatteen toteutumista ja yhdenvertaista kohtelua.

Mainostarran ostavien yritysten tulee olla Y-tunnuksen omaavia ja ennakkoperintärekisteriin merkittyjä. Yritysten yhteiskunnallisten velvoitteiden suorittaminen tarkastetaan siinä laajuudessa kuin se on kaupungin käytössä olevien tietojärjestelmien avulla mahdollista. Ehdotonta oikeutta mainostarrapaikan ostamiseen polkuautosta ei kuitenkaan ole, vaan kaupunki pidättää itsellään oikeuden myydä mainoksia huomioiden liikennepuiston pääasiallinen kohderyhmä eli alle 10-vuotiaat lapset.

Polkuautojen mainospaikoista voi tiedustella liikennepuistotoiminnasta vastaavilta ohjaajilta Kaija El Ibourki 050 462 2260 tai Pia Salminen 0400 888 187.

 

Lisätietoja:

Nuoriso-ohjaaja Kaija El Ibourki p. 050 462 2260

Jaa sosiaalisessa mediassa

Read also