Liikuntakysely toimintarajoitteisille henkilöille

Liikuntatieteellinen Seura (LTS) ja Suomen Paralympiakomitea selvittävät kyselyllä liikunnan ja urheilun harrastamista henkilöillä, joilla on jokin toimintarajoite, vamma tai pitkäaikaissairaus. Vastaamalla kyselyyn autat kehittämään seurojen, yhdistysten ja kuntien soveltavaa liikuntaa. Kysely on saatavissa myös ruotsiksi ja englanniksi.

Kyselyyn vastaaminen kestää korkeintaan 15 minuuttia. Kaikkien vastaajien kesken arvotaan viisi kappaletta 50 euron arvoista S-ketjun lahjakorttia. Kyselyn lopussa on erillinen linkki, josta pääsee arvontalomakkeeseen. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti joulukuun aikana.

Kysely toteutetaan yhteistyönä kuntien kanssa. Kyselyn tuloksia käytetään LTS:n ja Paralympiakomitean hankkeissa. Lisäksi tuloksia hyödynnetään kuntien liikuntatoiminnan arvioinnissa, jota LTS tekee opetus- ja kulttuuriministeriön toimeksiannosta.

Linkit kyselylomakkeisiin löytyvät täältä  (Kysely on auki 2.10.-15.11.2023) Lisätietoja kyselystä: projektitutkija Timo Ala-Vähälä, puh. 040 734 1466, timo.ala-vahala(at)lts.fi  tai tutkimuspäällikkö Aija Saari, puh. 040 506 4208, aija.saari(at)paralympia.fi

Lisätiedot Jämsän kaupunki:

vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki, p. 040 571 6556

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös