Liikuntaneuvonnan starttikurssit alkavat pyöriä syyskuussa

Ryhmät ovat suunnattu henkilöille, jotka tarvitsevat opastusta, sekä tukea aktiivisemman arjen ja liikunnan opettelussa.

Tutustumme tapaamiskerroilla eri liikuntalajeihin mm. keppijumppaan, saliharjoitteluun, kehonhuoltoon ja sauvakävelyyn. Tapaamisten yhteydessä käsittelemme myös muita hyvinvointiin liittyviä teemoja, kuten terveellistä ravintoa ja unta.

Jämsässä liikuntaneuvonnan kurssi aloittaa torstaina Keskikeholla 7.9. kello 16.30 ja Jämsänkoskella 28.9 kello 16.30 uimahalli Koskikarassa.

Länkipohjassa kurssi alkaa maanantaina 4.9 kello 10.00 Länkipohjan koululla. Kuorevedellä puolestaan aloitetaan 3.10. kello 16.30 Kuoreveden koululla.

Liikuntaneuvonnan senioriryhmät

Ryhmät ovat suunnattu +65-vuotiaille henkilöille. Perehdymme ohjatusti eri liikuntalajeihin, teemme tasapainoharjoituksia ja käsittelemme yhdessä kokonaisvaltaista kehon hyvinvointia. Ryhmä aloittaa Jämsässä tiistaina 12.9. kello 13.00 Keskikeholla ja Jämsänkoskella keskiviikkona 13.9. kello 12.00 uimahalli Koskikarassa. Kokoonnumme syksyn aikana yhteensä kahdeksan kertaa.

Kaikille kursseille otetaan maksimissaan kymmenen osallistujaa. Kurssi on osallistujille maksuton.

 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

Liikuntaneuvoja Minna Stenberg, p. 044 493 7653 / minna.stenberg (at) jamsa.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös