Lounaiden annosjakelusta luovutaan portaittain Jämsän peruskouluissa ja lukiossa

Jämsän perusopetuksessa ja lukiossa luovutaan portaittain henkilökunnan suorittamasta lounaiden annosjakelusta.

Jämsän perusopetuksessa ja lukiossa luovutaan portaittain henkilökunnan suorittamasta lounaiden annosjakelusta. Ensimmäisessä vaiheessa paluu normaaliin toteutetaan oppilasmääriltään pienimmissä yksiköissä. Ensi viikon maanantaista 21. maaliskuuta lähtien oppilaat saavat annostella itse ruokansa Juokslahden, Kaipolan, Korven, Koskenpään ja Länkipohjan kouluilla.

Isommissa yksiköissä ruuan jakelu jatkuu alkuperäisen suunnitelman mukaisesti 8. huhtikuuta saakka. Tämän jälkeen oppilaat ja opiskelijat pääsevät ottamaan ruuan itse myös lukiolla, Jämsänkosken yhtenäiskoululla, Kuoreveden yhtenäiskoululla sekä Jämsänjoen yhtenäiskoulun Paunun ja Vitikkalan yksiköissä.

Hygieniasta pidetään jatkossakin huolta vaihtamalla ruokailuottimet säännöllisesti puhtaisiin. Normaaliin ruokailukäytäntöön palaaminen parantaa ruokailun sujuvuutta.

Hallintoylilääkäri Jyri Moilanen muistuttaa, että koronaa todetaan alueella edelleen yhtä paljon kuin kuukausi sitten.

– Tapausmäärät eivät ole lähteneet laskuun. Siksi on tärkeää edelleen pitää kiinni turvaväleistä ja hyvistä hygieniakäytännöistä niin yhdessä kuin jokainen omalta osaltaan, Moilanen toteaa.

Jämsän perusopetuksessa on 1760 oppilasta ja lukiossa noin 200 opiskelijaa.

Lisätietoja:
Johtava rehtori Juha Damskägg, p. 040 836 1604
Ateria- ja Puhtauspalveluiden liikelaitosjohtaja Mervi Västinen p. 040 064 9364

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös