Lukion vanhojen tanssit elokuussa

Lukion vanhojen tanssit järjestetään normaalisti helmikuussa abiturienttien jäätyä lukulomalle. Koronatilanteen vuoksi ei tansseja voitu järjestää. Tilaisuutta kaavailtiin pidettäväksi toukokuussa. Liikunnanopettajat ovat yhdessä lukion toisen vuoden opiskelijoiden kanssa todenneet tanssien järjestämisen toukokuussa olevan kuitenkin liian epävarmaa. Kokoontumisrajoitukset estävät myös yleisön pääsyn seuraamaan tansseja.

Asiasta keskusteltiin opettajien kokouksessa 12.4. ja sovittiin vanhojen tanssien alustavaksi ajankohdaksi perjantain 20.8.2021. Näin opiskelijoille jää riittävästi aikaa valmistautua ennen 13.9. alkavia syksyn ylioppilaskirjoituksia. Tanssien siirtoa on käsitelty myös lukion ryhmänohjaustuokioissa 15.4.2021. Asiaa joudutaan luonnollisesti arvioimaan lukuvuoden käynnistyessä ja ottamaan huomioon pandemiatilanne.

Kevään ylioppilaiden lakitus on lauantaina 5.6.2021. Juhlan järjestämistavasta päätetään myöhemmin riippuen pandemiatilanteen kehittymisestä sekä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin pandemiaohjausryhmän suosituksista ja kaupungin valmiusjohtoryhmän linjauksista. Asiasta tiedotetaan myöhemmin.

Lisätietoja:

Lukiokoulutuksen rehtori Juha Damskägg p. 040 836 1604

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös