Maksutonta liikuntaneuvontaa vähän liikkuville

Liikuntaneuvonnan maksuttomat starttikurssit alkavat pyöriä helmikuussa Kuorevedellä ja Länkipohjassa.

Ryhmät ovat suunnattu jämsäläisille työikäisille henkilöille, joiden fyysinen aktiivisuus on terveyden kannalta liian vähäistä. Starttikursseilla saa opastusta sekä tukea aktiivisemman ja liikunnallisen arjen opetteluun.

Tapaamiskerroilla tutustutaan eri liikuntalajeihin, kuten keppijumppaan, saliharjoitteluun, kehonhuoltoon ja sauvakävelyyn. Lisäksi tapaamisten yhteydessä käsitellään myös muita hyvinvointiin liittyviä teemoja, kuten terveellistä ravintoa ja unta.

Länkipohjassa liikuntaneuvonnan starttikurssi alkaa maanantaina 20. helmikuuta kello 16.30 Länkipohjan koulun kuntosalilla. Muut tapaamiskerrat ovat alustavan suunnitelman mukaan 13.3., 24.4. ja 15.5.2023.

Kuoreveden ryhmä puolestaan kokoontuu ensimmäisen kerran maanantaina 27. helmikuuta kello 16.30 Kuoreveden koulun kuntosalilla. Alustavan aikataulun mukaan muut tapaamiset ovat 9.3., 17.4. ja 11.5.2023.

Molemmille kursseille otetaan maksimissaan kahdeksan osallistujaa.

 

Liikunnan starttiryhmien lisäksi Jämsän liikuntaneuvonta tarjoaa maksutonta saliohjausta aloittelijoille ja henkilöille, jotka pitkän tauon jälkeen aloittelevat uudestaan harrastusta. Opastuspäivät pidetään Uimahalli Koskikarassa lauantaisin 4.3. ja 25.3. kello 12-13.30.

 

Lisätiedot:

Liikuntaneuvoja Minna Stenberg. p. 044 493 7653

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös