MM-rallin loppuhuipentuma nähdään elokuussa Himoksella

Secto Rally Finland järjestetään tänä vuonna 3.–6. elokuuta. Rallin viimeisten päivien jännittävät erikoiskokeet ajetaan Himos-Jämsän alueella. Himoksen alue toimii rallin päätöspäivän tapahtuma-areenana.

Elokuussa ajetaan MM-rallin yhdeksäs kierros. Uudistuneessa rallitapahtumassa vanhat suositut erikoiskokeet tekevät paluun ja myös täysin uusia reittejä on luvassa. Himos-Jämsän alue on vahvasti mukana tapahtumassa.

Ralli huipentuu sunnuntaina Himoksella, jossa päästään näkemään renkaanvaihdot, maaliintulo sekä palkintojenjakoseremonia. Himos-Jämsässä on tapahtumaviikonloppuna paljon nähtävää ja koettavaa suomalaiselle ja ulkomaiselle rallikansalle. Paikalle odotetaan yli 10 000 katsojaa ja lisäksi rallista pääsee nauttimaan miljoonat tv-katsojat suomalaisten ja kansainvälisten medioiden kautta.

– Jämsän seudulle on luvassa jälleen mielenkiintoinen ja kansainvälisesti kiinnostava MM-rallin viikonloppu. Olemme iloisia uusista erikoiskokeista ja rallin huipentumasta sunnuntaina Himoksella. Himos-Jämsään yleisönkin on helppo tulla. Tapahtuma on merkittävä koko Jämsän seudulle, matkailu- ja markkinointijohtaja Ulla Haggrén iloitsee.

Lauantaina Himos-Jämsän alueella ajetaan vuodelta 2022 tutut Rapsulan ja Vekkulan erikoiskokeet. Sunnuntaina on vuorossa erikoiskokeet Himos-Jämsä 1. ja 2. sekä Moksi-Sahloinen 1. ja 2. Sunnuntain viimeisessä erikoiskokeessa, Power Stage Himos-Jämsässä, jaetaan MM-sarjassa lisäpisteitä parhaimmille kuljettajille.

Sunnuntaina Himoksella on tarjolla paljon nähtävää. Aamun erikoiskokeen jälkeen kuljettajat tulevat Himokselle tankkaamaan ja renkaidenvaihtoon. Ralli huipentuu Himoksella maalialueella, jonka jälkeen on juhlallinen palkintojenjakoseremonia klo 14.15 alkaen.

Himos-Jämsä tarjoaa koko viikonlopun ajan rallikansalle rallin oheistapahtumaa sekä monipuoliset majoitusmahdollisuudet Himoksella ja Jämsän alueella. Himos Areenalla on luvassa torstaista lauantaihin ennenkokemattomat rallibileet sekä Suomen menevimmät bilebändit.

Lisätietoja:
Matkailu- ja markkinointijohtaja Ulla Haggrén, p. 040 526 1393, ulla.haggren@jamsa.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös