Museot ja Vinnin tila avoinna heinäkuussa

Heinäkuussa ovat avoinna kaikki Jämsän kotiseutumuseot: Pälämäen kotiseutumuseo Jämsän keskustan tuntumassa. Aarresaaren kotiseutumuseo Jämsänkoskella, Kuoreveden kotiseutumuseo ja Längelmäen kotiseutumuseo. Myös kaupungin omistamaan Maamiehen museoon on mahdollista tutustua ennakkovarauksella 2.-18.7.2024. Vinnin aukioloajat löytyvät tästä linkistä.

Kotiseutumuseoiden lisäksi Jämsästä löytyy myös hienoja erikoismuseoita, jotka tarjoavat tutustujalle paljon kiinnostavaa tietoa.

Kotiseutumuseoissa vierailemalla tuttukin asuinympäristö avautuu uudella tavalla. Museot tallentavat ja säilyttävät arvokasta ja monipuolista kulttuuriperintöä. Museovierailulla on mahdollisuus saada kokemus paikallisesta perinteestä ja tuulahdus menneestä ajasta. Museo on oivallinen kesän retkikohde niin oman alueen asukkaille kuin kesävieraillekin. Museot kertovat kiehtovia tarinoita Jämsän menneisyydestä.

Museoiden yhteystiedot ja lisätietoja löytyy kaupungin matkailusivustolta Museot – Himos Jämsä (himosjamsa.fi)

Virtuaalimuseo Museo24 on internetin välityksellä avoinna jatkuvasti. Sen sivustoja selailemalla löytyy paljon mielenkiintoista tarinaa sanoin ja kuvin.

Lisätietoja:
matkailuneuvonta
p. 050 372 0069

info(a)jamsa.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös