Muutoksia lukion vanhojen tansseihin

Jämsän kaupungin valmiusjohtoryhmä teki kokouksessaan 24.8. uudelleen arviointia ja linjauksia Jämsän lukion Vanhojen tanssit –tilaisuuteen. Asia oli käsittelyssä myös aiemmin samana päivänä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin pandemiaohjausryhmässä.

Vanhojen tanssit -tilaisuuteen osallistuva tanssija voi kutsua perjantaina 27.8. klo 17 alkavaan tilaisuuteen enintään kaksi perheen jäsentä tai muuta läheistä ihmistä. Kutsuttavien tulee ilmoittautua etukäteen tilaisuuteen. Jämsän lukio antaa tarkemmat ohjeet ilmoittautumismenettelystä ja terveysturvallisuusasioista tiistai-illan 24.8. aikana Wilman kautta. Aikaikkuna ilmoittautumiseen sulkeutuu torstaina klo 12.

Tilaisuuden järjestäminen terveysturvallisesti edellyttää, että tilaisuuteen osallistuvat noudattavat täsmällisesti annettuja ohjeita. Käytännössä tämä tarkoittaa mm. turvavälein nimettyjä paikkoja ja sitä, ettei yleisö tilaisuuden aikana liiku katsomossa. Valokuvaaminen voi tapahtua ainoastaan nimetyltä paikalta. Muut kuvakset ovat mahdollisia vain ulkona.

Myöhäiltapäivään sijoittuva tilaisuus on luonteeltaan koulun tilaisuus, ei yleisötilaisuus. Pääsymaksua ei kerätä. Tilaisuus live-striimataan. Jämsän kaupunki tarjoaa tanssijoille juhlaruokailun, vastuujärjestäjänä Jämsän Ateria- ja puhtauspalvelu –liikelaitos.

– Uskomme, että ratkaisu ilahduttaa tanssijoita ja heidän läheisiään. Samalla korostamme, että tilaisuuteen osallistuvien on tunnettava vastuunsa terveysturvallisuusohjeiden noudattamisesta, toteaa johtava rehtori Juha Damskägg.

Muutos tarkoittaa sitä, että lukion ensimmäisen ja toisen vuosikurssin opiskelijat seuraavat vanhojen tanssit kenraalinharjoituksessa 27.8. klo 12 lukion antamia ohjeita noudattaen.

Tilaisuudessa on tanssipareja 36. Tanssijoiden lähipiiri muodostaa maksimissaan 144 henkilön yleisön. Jämsän lukion opiskelijamäärä on yhteensä 217 ja henkilöstömäärä 18.

Lisätietoja: johtava rehtori Juha Damskägg, p. 040 836 1604

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös