Nuorten kulttuuri- ja liikuntastipendit haettavana

Jämsän kaupunki jakaa vuosittain liikunnan, taiteen ja kulttuurin aloilla ansioituneille jämsäläisnuorille 50 euron suuruisia stipendejä. Liikuntastipendi myönnetään kaikille 15-22 -vuotiaille jämsäläisille, jotka ovat saavuttaneet ko. vuoden aikana Suomen mestaruuskilpailuissa tai kansainvälisissä arvokilpailuissa mitalisijan. Samalle ikäryhmälle jaettavista kulttuuri- ja taidestipendeistä esitykset tehdään järjestöjen tai oppilaitosten toimesta.

Liikunnan stipendiehdokkaista tulee urheilijan tai muiden taustatahojen tehdä esitys perusteluineen vuoden loppuun mennessä sivistystoimelle kaupungin verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella. Samalla tavalla oppilaitosten tai järjestöjen tulee toimittaa esitykset kulttuuristipendien saajista.

Esityksen tekijän on selvitettävä ennen esityksen tekemistä urheilijan sekä hänen huoltajansa suostumus esityksen tekoon. Myös stipendiaatin nimen ja stipendin perusteluiden julkaisemiseen on kysyttävä suostumukset.

Päätökset stipendien saajista tekee vapaa-aikapalvelupäällikkö tehtyjen esitysten pohjalta. Nuorisostipendien jakoon vuoden 2020 ansioista on varauduttu sivistystoimialan vuoden 2021 talousarvioesityksessä.

Lisätietoja:
vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki
p. 040 571 6556

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös