Nuorten Moottoripaja jatkaa toimintaansa uusissa tiloissa Kilpakorvessa

Nuorten uuden Moottoripajan avajaisia vietetään tiistaina 10.5. klo 16-18 osoitteessa Kilpakorventie 171, Jämsä. Moottoripajan uudet aukioloajat julkaistaan avajaisissa.

Moottoripajatoiminta on matalan kynnyksen, päihteetön nuorisotyön muoto ja kuuluu valtakunnalliseen Moottoripaja -organisaatioon. Paikallisesti toimintaa koordinoi ja järjestää yhteistyössä Jämsän kaupunki, Jämsän seurakunta ja Jämsän 4H-yhdistys.  Vuoden 2020 alussa käynnistyneen Moottoripajatoiminnan pääkohderyhmänä ovat 15–20 -vuotiaat nuoret. Toiminta on osallistujille maksutonta.

Toiminnan tarkoituksena on tarjota nuorille paikka, jossa heillä on mielekästä tekemistä, kavereita ja nuorisotyön ammattilaisia. Moottoripajalla on mahdollisuus huoltaa ja korjata kaksipyöräisiä menopelejä moottoriohjaajan opastamana. Myös autojen pienet huollot ja pesut onnistuvat. Toiminnan ympärillä on mahdollisuus jutella nuorten kanssa erilaisista nuoruuteen liittyvistä asioista, kuten koulusta, kaverisuhteista, päihteistä, liikenneturvallisuudesta, työelämästä, itsenäistymisestä ja tulevaisuuden suunnitelmista.

Moottoripaja on aiemmin toiminut Jämsänkoskella, mutta vuokrasopimuksen päättymisen vuoksi Moottoripajalle etsittiin uusi tila. Sopiva tila löytyi Jämsän Kilpakorvesta. Toivotamme kaikki toiminnasta kiinnostuneet nuoret tervetulleiksi tutustumaan Moottoripajaan. Etsinnässä on myös vapaaehtoinen ohjaaja, joka tulee juttuun nuorten kanssa ja osaa opastaa heitä moponkorjauksessa. Jos toimiminen nuorten hyväksi kiinnostaa, niin ota yhteyttä tai tule käymään avajaisissa.

Lisätietoja:
nuoriso-ohjaaja Teemu Liedenpohja, p. 040 865 6485

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös