Pääkirjastolla vanhojen kalusteiden poistopäivät

Pääkirjaston entisissä tiloissa järjestetään vanhojen kirjastokalusteiden poistopäivät 23.-25. toukokuuta.

Vanhoja kirjahyllyjä ja toimistokalusteita on jäänyt ylimääräiseksi pääkirjaston muuton myötä. Pääkirjaston entisissä tiloissa Kenraalintie 12:ssa Jämsänkoskella järjestetään vanhojen kirjastokalusteiden poistopäivät kolmiportaisesti 23.-25. toukokuuta.

Ensimmäisenä kalusteita pääsevät valitsemaan ja hakemaan Suomen Punaisen Ristin ja Jämsän vastaanottokeskuksen toimijat maanantaina 23.5. klo 15-18. Tiistaina 24.5. kello 15-18 kalusteita voivat hakea paikalliset yhdistykset ja järjestöt. Keskiviikkona 25.5. kello 15-18 vuorossa ovat yksityishenkilöt ja muut tahot.

–  Tarjolla on monenlaista kirjastolle tarpeetonta kalustetta, hienoa, että ne pääsevät kiertoon ja hyötykäyttöön, kommentoi kirjastopalvelupäällikkö Merja Mäkinen.

Paikan päällä Kenraalintiellä on kirjaston työntekijä opastamassa kalusteiden noutajia. Kalusteita ei voi varata etukäteen ja ne on kuljetettava pois entisen pääkirjaston tiloista kunakin päivänä kello 18 mennessä. Jämsän kaupunki ei pysty tarjoamaan kanto- tai kuljetusapua.

Poistettavat kalusteet ovat maksuttomia. Kalusteet luovutetaan siinä kunnossa kuin ne luovutushetkellä ovat.

 

Lisätietoja:

Kirjastopalvelupäällikkö Merja Mäkinen p. 040 832 1123

Jaa sosiaalisessa mediassa

Read also