Palvelusetelituottajien haku 20.2.–3.3.2023

Keski-Suomen hyvinvointialue järjestää palvelusetelituottajahaun 20.2.–3.3.2023 sosiaali- ja terveyspalveluiden palvelusetelituottajille.

Keski-Suomen hyvinvointialue järjestää palvelusetelituottajahaun 20.2.–3.3.2023. Hakemukset tulee jättää ja päivittää 3.3.2023 mennessä, jotta ne ehditään käsitellä 1.4.2023 mennessä. Tämän jälkeen palvelusetelituottajien haku jatkuu jatkuvana hakuna.

Haku tapahtuu hyvinvointialueen käyttämässä palveluntuottajien ja asiakkaiden asiointikanavassa, palse.fi portaalissa. Hakeutuessaan palveluntuottajaksi yritys hyväksyy palveluseteleiden sääntökirjan yleisen osan sekä kunkin palvelun palvelusetelikohtaisen sääntökirjan.

Jyväskylän kaupungin tai Keski-Suomen sairaanhoitopiirin aikaisemmin hyväksymien palveluntuottajien ei tarvitse tehdä palse.fi-portaalissa uutta hakemusta. Riittää, että palveluntuottaja päivittää olemassa olevat palvelukohtaiset hakemukset sekä hyväksyy sääntökirjat palse.fi-portaalissa.

Yrityksen tai palveluntuottajan, joka ei ole ennestään hyväksyttynä tuottajana palse.fi- portaalissa, täytyy rekisteröityä portaaliin sekä tehdä portaalissa palvelukohtaiset hakemukset.

Lisätietoja: Mia Lindberg, erityisasiantuntija, sosiaali- ja terveyspalvelut, Keski-Suomen hyvinvointialue, p. 040 511 8325, mia.lindberg@hyvaks.fi

Keski-Suomen Hyvinvointialue logo

Lisätiedot

Lisätietoja palveluseteleistä ja palveluseteleiden sääntökirjoista Keski-Suomen Hyvinvointialueen palvelutuottajille suunnatussa tiedotteessa 10.2.2023

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös