Penkkareiden ja vanhojen tanssien ajankohta vaihtuu

Nopeasti huonontuneen koronatilanteen takia Jämsän lukion penkkarit ja vanhojen tanssit siirtyvät myöhempään ajankohtaan. Tämänhetkisen tiedon mukaan penkkareita vietetään 1. huhtikuuta eli heti ylioppilaskirjoitusten jälkeen. Lukion vanhojen toiveena on, että tansseihin voitaisiin ottaa yleisöä paikan päälle. Tämän takia tanssit siirrettiin pidemmälle kevääseen, toukokuun 20. päivään.

Penkkareiden ja vanhojen tanssien uusia ajankohtia mietittiin yhdessä opiskelijoiden kanssa. Koronatilanteen kehittymistä seurataan kuitenkin edelleen ja tarvittaessa lukiolaisten juhlallisuuksien osalta tehdään myöhemmin uusia päätöksiä.

– Penkkarit ja vanhojen tanssit ovat merkityksellisiä kohokohtia lukio-opintojen lomassa. Sen takia näiden yhteisöllisten tapahtumien järjestäminen on tärkeää koronasta huolimatta, toteaa johtava rehtori Juha Damskägg.

Kaupungin valmiusjohtoryhmä päätti lukion tilaisuuksien siirtämisestä Pirkanmaan pandemiaohjausryhmän suosituksen mukaisesti.

Jämsän lukiossa on 198 päätoimista opiskelijaa ja 26 kahden tutkinnon opiskelijaa. Abiturientteja on 64 ja vanhojen tansseihin on osallistumassa 48 tanssiparia eli 96 tanssijaa.

Lisätietoja:
Johtava rehtori Juha Damskägg p. 040 836 1604

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös