Rahoituspaneeli järjestetään Himoksessa

Suomen Yrityskehityksen vuoden toinen Rahoituspaneeli järjestetään tällä kertaa yhdessä Jämsän kaupungin kanssa Himoksella perjantaina 14.4. klo 12:00-16:00.

Suomen Yrityskehityksen vuoden 2023 toinen Rahoituspaneeli on jo kulman takana ja tämä on tapahtuma, josta et halua jäädä paitsi.  Rahoituspaneeli järjestetään tällä kertaa yhteistyössä Jämsän kaupungin ja Keski-Suomen liiton rahoittaman Tikka-hankkeen kanssa 14.4. Himoksella. Tapahtuman kärkenä ovat uudistuva teollisuus, ilmailuala, kiertotalous sekä matkailu.

Tilaisuus pidetään Himoksen matkailukeskuksessa Jämsässä klo 12-16.

Mikä on Rahoituspaneeli?

Rahoituspaneelissa 3–4 rahoitusta hakevaa kasvuhakuista yritystä pääsee esiintymään sijoittajien läsnä ollessa. Paneeliin kutsutaan koolle kotimaisia julkisia rahoittajia, pääomasijoitusyhtiöiden ja pankkien edustajia sekä yksityisiä henkilösijoittajia. Tapahtuma on yrityksille erinomainen mahdollisuus testata omaa rahoituskelpoisuuttaan, saada arvokasta palautetta omasta liikeideastaan sekä samalla luoda kontakteja rahoittajiin sekä sijoittajiin.

Rahoittajille Rahoituspaneeli puolestaan antaa mahdollisuuden tutustua mielenkiintoisiin yrityksiin sekä tilaisuuden sparrata heitä eteenpäin omalla asiantuntemuksellaan. Rahoittajilla on myös oiva mahdollisuus kasvattaa omia verkostojaan ja päästä kuuntelemaan muiden sijoittajien näkemyksiä. Ja mikä parasta, tähtien osuessa kohdilleen saattaa tilaisuudesta löytyä myös uusi sijoituskohde!

Lisätiedot Projektipäällikkö Tikka-hanke Marja Salonen, p. 044 9018 997

Rahoituspaneeli on osa Keski-Suomen liiton osarahoittamaa Tikka-tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnasta kasvua -hanketta. Yhteistyökumppanina hankkeen toteutuksessa on Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös