Rasuan leirintäalueen vuokrasopimus päättynyt

Jämsän kaupungin ja PesäLomailuun Oy:n vuokrasopimus koskien Rasuan leirintäaluetta on päättynyt 2. helmikuuta 2022. Vuokrasopimuksen päättyessä alueen hallintaoikeus on palautunut Jämsän kaupungille, mikä tarkoittaa sitä, että PesäLomailuun Oy:n oikeus maankäyttöön päättyy.

Jämsän kaupunginhallituksen tammikuussa tekemällä linjauksella Rasuan leirintäalueen normaalikäyttöä ei jatketa. Alivuokralaisten tulee hakea pois heille kuuluva irtaimisto viimeistään toukokuun loppuun mennessä.

Jämsän kaupunki käynnistää lunastusmenettelyn Rasuan leirintäalueella sijaitsevien rakennusten ja liittymien osalta maankäyttö ja rakennuslain mukaisesti, mikäli sopimukseen ei päästä Pesälomailuun Oy:n kanssa. Lunastusmenettelyn aikana tarpeetonta oleskelua alueella tulee välttää. Tarpeeton oleskelu tarkoittaa, että alueelta voi hakea oman irtaimiston, mutta muu oleilu ja lomailu alueella on kielletty.

Jämsän kaupunki selvittää Rasuan leirintäalueen uudelleen vuokraukseen tai jatkoon liittyviä asioita. Rasuan tulevaisuuden käytöstä tiedotetaan seuraavan kerran, kun tarvittavat päätökset ja toimenpiteet ovat valmiina. Tarpeetonta asiointia Rasuan leirintäalueella tulee välttää toistaiseksi.

Lisätietoja:

Suunnittelija Katja Lahtinen, p. 040 728 5656

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös