Sivistystoimialalle rekrytoitiin koordinaattoreita

Jämsän kaupungin sivistystoimialalle on rekrytoitu uusiin kahden vuoden määräaikaisiin virkoihin kotouttamiskoordinaattori ja hyvinvointikoordinaattori.

Kotouttamiskoordinaattoriksi valittiin HuK, sairaanhoitaja Seija Helander. Hän aloittaa työssään 1. helmikuuta. Virkaa haki määräaikaan mennessä 12 henkilöä, joista 9 täytti kelpoisuusehdot.

Hyvinvointikoordinaattoriksi puolestaan valittiin YTM Maarit Pönkänen, joka aloittaa työssään 6. helmikuuta. Virkaa haki määräaikaan mennessä 37 henkeä. Heistä 35 täytti asetetut kelpoisuusehdot.

Haastattelutyöryhmään kuuluivat kehittämispäällikkö-opistojen rehtori Sini Käkönen, kehittämispäällikkö Hannele Rahkonen, va. kotouttamiskoordinaattori Tuija Huikuri ja vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki.

Kotouttamisen tehtävät ovat kuuluneet tämän vuoden alusta lähtien Jämsän kaupungilla sivistystoimialan tehtäväksi sosiaali- ja terveyspalvelujen siirryttyä Keski-Suomen hyvinvointialueelle. Määräaikaisen kotouttamiskoordinaattorin tehtäviin kuuluvat muun muassa kotouttamistyön suunnittelu, -johtaminen sekä -kehittäminen ja -arviointi. Tärkeänä tehtävänä on paikallisen kotouttamistyön toimintamallien kehittäminen ja aktiivinen toimiminen moniammatillisissa maahanmuuttotyön verkostoissa.

Määräaikaisen hyvinvointikoordinaattorin tehtäviin puolestaan kuuluu sivistystoimialalla toteutettavan hyvinvointityön kehittäminen ja arvioiminen. Tärkeänä tehtävänä on hyvinvointia ja terveyttä edistävien kansallisten linjausten sekä -ohjelmien seuraaminen, niiden toimeenpanon suunnitteleminen ja toteuttaminen toimialalla yhdessä muun henkilöstön kanssa. Lisäksi hyvinvointikoordinaattori muun muassa osallistuu kaupungin hyvinvointikertomuksen ja -suunnitelman valmisteluprosessiin, osallistuu hanketyöhön sekä toimii ehkäisevän päihdetyön tiimin jäsenenä.

 

Lisätiedot:

Kehittämispäällikkö-opistojen rehtori, Sini Käkönen, p. 040 751 4731 (27.1 ja 30-31.1.)

Vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki, p. 040 571 6556

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös