Tervetuloa reserviläis- ja turvallisuuspäivään 3. kesäkuuta

Lauantaina 3. kesäkuuta vietetään Keski-Suomen reserviläisten ylentämis- ja palkitsemistilaisuutta sekä turvallisuuspäivää Jämsänjoen yhtenäiskoulun Vitikkalan yksikössä.

Kaikille avoin ja maksuton turvallisuuspäivä alkaa kello 13.15 koulun piha-alueella ja alakentällä (Joonaantie 1). Tapahtuman alkutahdit soittaa maanpuolustuskoulutusyhdistyksen Hämeen soittokunta, jonka jälkeen tilaisuuden avaa majuri Timo Mäkelä.

Koulun pihassa ja alakentällä sijaitsevilla esittelypisteillä voi tutustua kello 16 saakka muun muassa Keski-Suomen Marttoihin, Keski-Suomen pelastuslaitokseen, Jämsän reserviupseereihin, Keski-Suomen reservipiireihin sekä Jääkäriprikaati 27:n perinneyhdistyksen Keski-Suomen osastoon. Esillä on myös puolustusvoimien kalustoa. Sotilaskoti on paikalla myymässä munkkeja.

Soittokunta soittaa reipasta sotilasmusiikkia koulun pihalla kello 14.30 lähtien.

Reserviläisten ylentämistilaisuus alkaa koulun piha-alueella kello 16. Ohjelmassa on Keski-Suomen aluetoimiston päällikön everstiluutnantti Yrjö Lehtosen puhe, ylennyskirjojen jako ja soittokunnan esittämä Porilaisten marssi. Päivän yleisölle avoin osuus loppuu Jämsän kaupunginjohtaja Hanna Helasteen päätössanoihin.

Parkkipaikkana toimii Paunun koulun puoleinen pysäköintialue. Ruuhkien välttämiseksi lähellä asuvien toivotaan saapuvan paikalla ilman autoa. Alueelle on järjestetty liikenteenohjaus.

Tilaisuuden järjestää panssariprikaatin Keski-Suomen aluetoimisto yhteistyössä Jämsän kaupungin kanssa.

 

Lisätiedot:

Panssariprikaatin Keski-Suomen aluetoimisto, majuri Timo Mäkelä, p. 029 948 5110
Jämsän kaupunki, suunnittelija Katja Lahtinen, p. 040 728 5656

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös