Tule keskustelemaan lasten ja nuorten liikunnasta 6. syyskuuta

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille lasten liikunnasta ja liikkumisesta kiinnostuneille.

Jämsän kaupunki ja Keski-Suomen Liikunta järjestävät tilaisuuden, jonka tarkoitus on luoda yhteinen näkemys lasten ja nuorten liikunnan tilasta Jämsässä sekä pohtia samalla kehittämiskohteita. Tilaisuus lasten ja nuorten liikunnasta pidetään tiistaina 6. syyskuuta kello 17.30-19.45 Paunun koulun ruokasalissa.

Illan aikana osallistujat pääsevät kuuntelemaan, keskustelemaan ja ratkomaan yhdessä lasten ja nuorten liikunnan ajankohtaisia asioita. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille lasten liikunnasta ja liikkumisesta kiinnostuneille eli lasten vanhemmille, varhaiskasvatuksen ja koulujen henkilökunnalle, urheiluseuroissa toimiville sekä muille liikuntaa järjestäville tahoille sekä nuorille.

Tilaisuuden avauspuheenvuoron pitää lasten ja nuorten liikunnan kehittäjä Jouni Vatanen Keski-Suomen Liikunnasta. Tämän jälkeen ääneen pääsevät paikalliset kasvot, kun puheenvuoroja pitävät Jämsänjoen yhtenäiskoulun luokanopettaja Päivi Pitkänen, Kaipolan Vireen yleisurheilujaoston puheenjohtaja Miia Keskinen ja Jämsän Naisvoimistelijoiden puheenjohtaja Sanna Anttila. Jämsän kaupungin puolelta vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki tuo esiin liikunta- ja nuorisopalvelun ajankohtaiset terveiset ja kehittämispäällikkö-opistojen rehtori Sini Käkönen avaa juuri alkamassa olevaa Harrastamisen Suomen malli -hanketta. Myös Jämsän varhaiskasvatuspalveluiden puolelta kuullaan oma puheenvuoro.

Illan viimeinen tunti on varattu yhteiselle keskustelulle ja jatkotoimenpiteistä sopimiselle.

 

Lisätietoja:

Katja Pohjoismäki, vapaa-aikapalvelupäällikkö, p. 040 571 6556

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös