Tule mukaan keskustelemaan tulevaisuuden skenaarioista

Jämsän tulevaisuutta ja siihen liittyviä erilaisia skenaarioista käsitellään työpajassa tiistaina 25. huhtikuuta kello 14-18 Jämsänkosken Virastotalo Koskelossa (Kenraalintie 12). Asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita keskustelemaan paikkakunnan tulevaisuudesta.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tämän linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/A0867953718785F3

Jämsän kaupungin Tikka-hanke järjestää tilaisuuden Capful Oy:n kanssa. Yrityksellä on pitkä kokemus tulevaisuustyöskentelystä.

Tikka-hanke edistää uudistuvaa teollisuutta ja kaupungin elinvoimaa. Hankkeen myötä Jämsän alueella toimivia yrityksiä on jo aiemmin osallistunut kyselyyn ja haastatteluihin, joiden avulla on kartoitettu tarpeita ja tulevaisuuden suuntaviivoja. Näistä tuloksista ja tausta-aineistoista on koostettu vaihtoehtoisia tulevaisuuksia, skenaarioita, joita tiistain tilaisuudessa hyödynnetään.

– Tämä tulevaisuustyö on osa aktiivista, yrityksiä uudistavaa Jämsää.  Työn mahdollistaa Keski-Suomen liiton myöntämä AKKE-rahoitus, jolla pyritään Jämsän äkillisen rakennemuutostilanteen hoitamiseen, koordinaatioon ja toimintaympäristön kehittämiseen uuden yritystoiminnan ja työpaikkojen luomiseksi, toteaa projektipäällikkö Marja Salonen Tikka-hankkeesta.

 

 

Lisätiedot:

Projektipäällikkö Marja Salonen, p. 044 901 8997

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös