Unelmien liikuntapäivä -tapahtuma 10. toukokuuta

Osallistujat voivat kierrellä tapahtuman liikuntapisteillä omaan tahtiin ja suurimpaan osaan liikuntapisteistä voi osallistua jatkuvasti.

Maauimalan liikuntapuistossa järjestetään Unelmien liikuntapäivä -tapahtuma perjantaina 10. toukokuuta kello 17–20. Kaikenikäisille avoimessa ja maksuttomassa tapahtumassa on erilaisia liikuntaan liittyviä toimintapisteitä.

Unelmien liikuntapäivä -tapahtuman tarkoituksena on edistää jämsäläisten terveyttä ja hyvinvointia, ja tuoda tutuksi paikallisten järjestöjen, yritysten ja Jämsän kaupungin liikuntaa edistävää toimintaa.

Tapahtuman avaa hiihdon maailmanmestari Harri Kirvesniemi ja avausjumpan pitää fysioterapeutti Pertti Vehkavuori. Illan aikana jämsäläiset järjestöt, yritykset ja Jämsän kaupunki järjestävät 16 toimintapisteessä liikuntaan liittyvää toimintaa ja tietoa.

Liikuntapisteissä on muuan muassa tarinajumppa, kuntotestejä, liikunnallinen toimintarata, voimistelua ja temppuilua, nuijasählyä, rimagolfia, tonk´kumin heittoa, luontopolku, retkeilyä ja lihaskuntotreeni. Tapahtuman aikana Maauimalan liikuntakontilta voi lainata BMX-pyöriä, skuutteja ja skeittilautoja kokeiluun Pumptrack -radalle. Lisäksi nyrkkeilyä järjestetään liikuntahallin nyrkkeilysalissa ja krolfia Jämsänjoen rannassa Ukkoherranpuistossa.

Osallistujat voivat kierrellä tapahtuman liikuntapisteillä omaan tahtiin ja suurimpaan osaan liikuntapisteistä voi osallistua jatkuvasti. Illan aikana on myös ohjattuja tuokioita. Tarkemmat tiedot liikuntapisteistä ja kellonajat voit lukea täältä.

Tänä vuonna tapahtuman järjestää Jämsän adventtiseurakunta yhteistyössä Jämsän kaupungin sekä jämsäläisten yhdistysten ja yritysten kanssa. Tapahtumaa ovat tukemassa myös useat paikalliset yritykset ja muut yhteistyökumppanit.

Unelmien liikuntapäivä -tapahtumassa on mahdollista osallistua arvontaan. Kaikkien arvontaan osallistuvien kesken arvotaan hieman vajaa 30 palkintoa. Pääpalkintona on Tarvikekeskuksen lahjoittama 65 litran rinkka, jonka arvo on yli 100 euroa. Lisäksi arvotaan mm. useita lahjakortteja paikallisiin yrityksiin.

Tervetuloa mukaan nauttimaan liikunnan ilosta ja riemusta!

Lisätietoja:

Jämsän adventtiseurakunnan tapahtumakoordinaattori Teemu Keronen, p. 040 571 6556

kaupungin yhteyshenkilö: hyvinvointikoordinaattori Tiina Riihinen, p. 050 384 8523

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös