Uusi messutapahtuma ikääntyville marraskuussa

Jämsän kaupungin Senioriasumisen kehittämishanke järjestää senioreille suunnatun messutapahtuman torstaina 17. marraskuuta klo 12–16 Jokivarren Puukoululla.

Jämsän Seniorimessut on tapahtuma, jossa tuodaan esille Jämsän alueen monipuolista toimintaa ja tarjontaa ikääntyville terveyteen, arjen sujuvuuteen, asumiseen ja vapaa-aikaan liittyen. Mukana on myös Vanhustyön keskusliiton korjausneuvoja kertomassa kotona asumista tukevista korjaus- ja muutostöistä sekä saatavilla olevista avustuksista. Messuvieraille on tarjolla pullakahvit.

Tapahtumaan toivotaan näytteilleasettajiksi runsaasti toimijoita, jotka haluavat esitellä toimintaansa – yrityksiä, järjestöjä, harrastusseuroja, hankkeita, oppilaitoksia, jne. Näytteilleasettajat saavat oman esittelypisteen ja mahdollisuuden pitää tietoiskun tai muun ohjelmanumeron myös Palmroth-salin ohjelmalavalla. Tapahtumaan osallistuminen on kaikille maksutonta.

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi ja/tai esiintyjäksi Jämsän Seniorimessuille ma 31. lokakuuta 2022 mennessä.

Lämpimästi tervetuloa Seniorimessuille!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

 

Piritta Koskinen
projektisihteeri
Senioriasumisen kehittämishanke
Jämsän kaupunki

piritta.koskinen@jamsa.fi
p. 040 615 2855

 

Tapahtuma on osa Jämsän kaupungin Senioriasumisen kehittämishanketta, joka toteutetaan Ympäristöministeriön myöntämällä Ikääntyneiden asumisen toimenpideohjelman erityisavustuksella 1.6.2021–30.11.2022 välisenä aikana.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös