Vastaa Osallisena Jämsässä -kyselyyn

Osallisena Jämsässä -kyselyn tavoitteena on kartoittaa, miten kuntalaiset kokevat osallisuuden ja vaikuttamismahdollisuudet kaupungissamme. Vastausaikaa 9.6.2024 asti.

Jämsän kaupungille ollaan laatimassa uutta osallisuusohjelmaa, jonka tarkoituksena on kartoittaa ja kehittää kaupungin osallisuuskäytäntöjä. Tavoitteenamme on kehittää ja parantaa näitä mahdollisuuksia yhdessä kuntalaisten kanssa. Toivomme, että otat osaa tähän kehitystyöhön vastaamalla ’Osallisena Jämsässä’ -kyselyyn.

Osallisena Jämsässä -kyselyyn voit vastata verkko– tai paperilomakkeella. Paperisen lomakkeen pääset täyttämään pääkirjastossamme, osoitteessa Keskuskatu 2–4, Jämsä. Vastausaikaa 9.6.2024 asti.  Kyselyyn vastaaminen vie vain muutaman minuutin. Vastauksesi käsitellään luottamuksellisesti, eikä yksittäisiä vastaajia voi tunnistaa tuloksista.

Osallisuus tarkoittaa kuntalaisten mahdollisuuksia osallistua ja vaikuttaa kaupungin toimintaan, päätöksentekoon sekä palveluiden kehittämiseen. Se on keskeinen osa demokratiamme perusarvoja, kuten avoimuutta, läpinäkyvyyttä ja tasa-arvoa. Kuntalaki myös velvoittaa meitä varmistamaan, että kuntalaisella on mahdollisuus osallistua päätöksentekoprosesseihin.

Toivomme, että käytät tilaisuuden hyödyksi ja annat panoksesi Jämsän osallisuuden suunnitteluun!

Vastaa kyselyyn täältä

Lisätietoja Suunnittelija Katja Lahtinen, puh. 040 728 5656, katja.lahtinen@jamsa.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa

Read also