Sairaalahoito

Jokilaakson sairaalan toiminnasta vastaa Jokilaakson Terveys Oy. Jokilaakson Terveys on  Jämsän kaupungin, Keski-Suomen sairaanhoitopiirin ja Pihlajalinna-konsernin yhteisyhtiö. Yhtiö huolehtii paikallisen erikoissairaanhoidon lisäksi Jämsän kaupungin lääkäreiden vastaanottotoiminnasta ja päivystyksestä.

Jokilaakson sairaala

Osoite: Sairaalantie 11, 42100 Jämsä
P. 020 630 6050
http://www.jokilaaksonsairaala.fi/

Sinäkin voit valita turvallisen Jokilaakson sairaalan hoitopaikaksesi! (pdf)

Vuodeosastot löytyvät osioista: Laitoshoito

Jokilaakson sairaalan aulassa toimii kahvila MakuRetki. Kahvilasta löytyy kahviherkkujen lisäksi keittoateria sekä lounassalaatteja. MakuRetki tekee myös tilauksesta kakkuja ja muita leivonnaisia. Avoinna ma-to 8-15

MakuRetki Oy
Sairaalantie 11
42100 Jämsä

Puh. 041 5072726
makuretki@gmail.com

Vaativampi sairaalahoito

Jämsä ja Kuhmoinen kuuluvat Pirkanmaan sairaanhoitopiirin; vaativampi sairaanhoito järjestetään Tampereen yliopistollisessa sairaalassa (Tays). Jos teillä on jokin pitkäaikainen sairaus, neuvottele omalääkärin (Jämsä/Kuhmoinen) kanssa, missä hoitonne jatkossa tapahtuu. Erikoissairaanhoidon kontrollikäynnit järjestyvät joko Jokilaakson sairaalan poliklinikalla tai Taysissa.

Valinnanvapauslain perusteella Jämsän ja Kuhmoisten asukkaat voivat neuvotella lähetteen kirjoittavan lääkärin kanssa hoitopaikan valinnasta myös Taysin ja Keski-Suomen keskussairaalan välillä. Synnytykset ja niihin liittyvät seulonnat tapahtuvat Keski-Suomen keskussairaalassa, lukuun ottamatta riskisynnyttäjiä. Äitiysneuvolan hoitajat ja lääkärit ohjaavat synnytyspaikan valinnassa.

Lisätietoa sairaaloista:

Jaa sosiaalisessa mediassa