Tällaisia titteleitä Tehtaalla vilisee

Tuossa pysähdyin miettimään, että ketäs täällä Jämsä Tehtaalla oikein tekeekään töitä. No, yleistäen voi sanoa, että ihan tavallisia ihmisiä, jotka tekevät tavallista työtä.

Jämsä Tehdas -etätyötilan käyntikorttiseinä on paikka, johon useat pysähtyvät katsomaan löytyykö tuttuja ja onko edellisen kerran jälkeen tullut uusia kortteja.

Käyntikorttiseinältä voi bongata esimerkiksi tällaisia titteleitä:

projektisihteeri, kouluttaja, tutkija, viestintäpäällikkö, erityisasiantuntija, energiainsinööri, laskutusassistentti, myyntijohtaja, senior MEMS engineer, ICT asiantuntija, työnohjaaja, sales manager, myynti- ja markkinointiassistentti, area manager, opettaja, verkkoviestintäasiantuntija, verkkosuunnittelija, SAP consultant, kuntoutussuunnittelija, teknologiafilosofi, ohjelmistokehittäjä, tuotepäällikkö, product owner, marketing specialist, senior cloud sales lead, yrittäjä, toimitusjohtaja, nordic business unit director, tehdaspalvelujohtaja, CEO & founder, projektipäällikkö, insight specialist, toimittaja, professori, principal investigator, lakimies ja verkkoviestintäasiantuntija.

Tää joukko on hyvin monipuolinen ja edustaa erilaisia ammattiryhmiä. Tehtaan käyttäjät tekevät työtään hyvin erilaisissa ja eri kokoisissa yrityksissä ja organisaatioissa. Omalla osaamisellaan he edistävät työhönsä liittyvien asioiden eteenpäin menoa. Tietotyö on kaiketi se yhdistävä tekijä ja tietokone liittyy oleellisesti työntekoon.

Milloin sun käyntikortti lisätään seinälle?

Jämsä Tehdas on työnteon paikka, työpaikkasi Jämsässä. Voit olla etätyöntekijä vailla työpistettä tai työyhteisöä, tai yrittäjä vailla kotipesää. Tehtaalla pystyt tekemään etätyötä lähityönä ja saat lähityöyhteisön kaupanpäälle.

Tehtaan käyttäjät ovat sanoneet, että meille on helppo tulla. Yhteisömanageri opastaa ensikertalaisia talon käytäntöihin. Meillä Tehtaalla pystyt luontevasti keskittymään työhösi, mutta halutessasi tarjolla on vaihtelevia keskusteluja Tehtaan käyttäjien ja yhteisömanagerin kanssa.

Jämsä Tehdas -etätyötilan käyttäminen on tällä hetkellä maksutonta, sillä toiminta rahoitetaan Keski-Suomen liiton rahoituksella.

Siispä rekisteröitymään Tehtaan käyttäjäksi ja varaamaan työpistettä! Siitä se sitten lähtee. Rohkeasti vaan paikan päälle.

 

Tiloissa on panostettu viihtyvyyteen ja ergonomiaan

Me täällä Tehtaalla on pyritty rakentamaan sellaiset työtilat, joihin sinun olisi aina mukava tulla.

Meille tärkeitä asioita ovat viihtyvyys, työergonomia ja monipuolisuus.

Tehtaalta löytyy tiloja moneen eri tarkoitukseen. On työpistettä avokonttorissa sekä liukuovellisissa yhden hengen työtiloissa. Löytyy äänieristetympää kokous- ja puhelinkoppia sekä neukkari. Tehtaan sohvilla voit halutessasi työskennellä tai käydä mielenkiintoisia keskusteluja.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lisää tarinoita Tehtaan arjesta