Jämsän kaupunki on mukana Kasvu Openin Kasvupolku®-sparrausohjelmassa

Jämsän kaupunki on mukana tukemassa alueen yrityksiä kasvuun ja uudistumiseen innostavassa ilmapiirissä. Keski-Suomen Kasvupolku on oiva väylä löytää uusia kumppanuuksia rahoittajista, kehittäjistä ja maakunnan toisista uudistumishaluisista yrityksistä.

Jämsän kaupunki on tänä vuonna mukana Kasvu Openin Keski-Suomen Kasvupolulla tukemassa kotimaisia kasvuyrityksiä. Kumppanuus mahdollistaa yritykselle maksuttoman sparrauksen.

KASVUPOLKU-SPARRAUS PARANTAA BISNESTÄ

Kasvu Open on Suomen suurin yritysten kasvun sparraaja, jonka visiona on auttaa jokaista suomalaista kasvuhaluista yritystä tavoittamaan hullunrohkeat unelmansa.

Kasvu Openin Kasvupolku® on alueellinen tai teemallinen sparrausohjelma, joka sisältää kolme tapahtumapäivää ja digitaalista työskentelyä. Kasvupolku-ohjelmat ovat yrityksille, joilla on aitoa kasvuhalua ja kehittämisintoa.

Ohjelmassa yritys saa arvokkaita kontakteja ja tapaa asiantuntevia sparraajia, jotka haastavat kurkkaamaan ”out of the box”. Sparrausten teemat vaihtelevat myynnistä johtamiseen ja digitaaliseen kehitykseen – aina yrityksen tarpeiden mukaan.

Ennakkoilmoittautuminen Kasvupolku-ohjelmiin on käynnissä nyt.

Lue lisää: https://kasvuopen.fi/kasvupolut/

 

LISÄTIEDOT:

Kumppanin yhteyshenkilö

Marko Leppänen, Jämsän kaupunki, yrityspalvelut, puh 040 747 7719, marko.leppanen@jamsa.fi

Vivi Pöntiö, Kasvu Open, puh. 050 439 898, vivi.pontio@kasvuopen.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös