Rahoituspaneeli järjestetään jälleen Himoksessa

Suomen Yrityskehitys ja Jämsän kaupunki järjestävät toista kertaa Rahoituspaneelin Jämsän Himoksella perjantaina 1.3.2024 klo 12:00-16:00.

Rahoituspaneeli järjestetään toista kertaa Suomen Yrityskehityksen ja Jämsän kaupungin ja Keski-Suomen liiton rahoittaman Tikka-hankkeen kanssa 1.3.2024 Himoksella. Paneelin yhtenä kärkihankkeena on  Kaipolan teollisuusalue Jämsässä. Rahoituspaneelissa mahdollisesti rahoitettavien yritysten toimialojen tulisi liittyä esimerkiksi uusiutuvaan energiaan, vetytalouteen ja metanolin tuotantoon, muovinkierrätykseen, muoviöljyn valmistukseen tai kiertovesikasvatukseen.

Mikä on Rahoituspaneeli?

Rahoituspaneeli on tarkoitettu sekä alkuvaiheen että myöhemmän vaiheen kasvuvaiheen yrityksille, jotka kartoittavat rahoituskelpoisuuttaan ja hakevat kasvurahoitusta. Tapahtumassa yritykset esittelevät liikeideansa, kasvusuunnitelmansa ja rahoitustarpeensa paneeliin kutsutuille yksityisille sekä julkisille rahoittajille.  Tapahtuma on yrityksille erinomainen mahdollisuus testata omaa rahoituskelpoisuuttaan, saada arvokasta palautetta omasta liikeideastaan sekä samalla luoda kontakteja rahoittajiin sekä sijoittajiin.

Rahoittajille Rahoituspaneeli puolestaan antaa mahdollisuuden tutustua mielenkiintoisiin yrityksiin sekä tilaisuuden sparrata heitä eteenpäin omalla asiantuntemuksellaan. Rahoittajilla on myös oiva mahdollisuus kasvattaa omia verkostojaan ja päästä kuuntelemaan muiden sijoittajien näkemyksiä. Ja mikä parasta, tähtien osuessa kohdilleen saattaa tilaisuudesta löytyä myös uusi sijoituskohde!

Tilaisuuden yhteydessä järjestetään klo 9.30 mediatilaisuus, jossa Kaipolan nykyiset ja tulevat toimijat kertovat suunnitelmistaan.

Lisätiedot Projektipäällikkö Tikka-hanke Marja Salonen, p. 044 9018 997

Tikka-hanke edistää uudistuvaa teollisuutta ja kaupungin elinvoimaa. Hankkeen mahdollistaa Keski-Suomen liiton myöntämä AKKE-rahoitus, jolla pyritään Jämsän äkillisen rakennemuutostilanteen hoitamiseen, koordinaatioon ja toimintaympäristön kehittämiseen uuden yritystoiminnan ja työpaikkojen luomiseksi.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös