2.jakso Mari Sarajärvi – Life coach on mielen personal trainer

Jaksossa vieraana on yrittäjä Mari Sarajärvi. Mari on Mielen Majatalon emäntä: valmentaja ja kouluttaja, tavoitteena avata ihmismielen toimintaa uusille ulottuvuuksille.

Jaksossa keskustellaan siitä, miten Mari on päätynyt omalle alalleen, ja mitä se ala oikeastaan on. Life coaching on paljon muutakin kuin ennakkoluuloisten kuvittelemaa hattarahöttöä. Life coachingissa hyödynnetään monenlaista tietämystä, ja jaksossa syvennytään mm. positiiviseen psykologiaan. Ihmisen ei tarvitse tyytyä ihan-ok-elämään, jossa ei ole merkittäviä ongelmia. Miksi siihen pitäisikään tyytyä, jos on olemassa mahdollisuus kukoistaa?

Keskustelu osuu moniin nykypäivän ajankohtaisiin teemoihin: henkisestä hyvinvoinnista huolehtimiseen, omaan jaksamiseen, hyvään ja huonoon stressiin. Kun elämässä, ja esimerkiksi koulumaailmassa, keskityttäisiin heikkouksien sijaan enemmän vahvuuksiin, voisi moni asia olla toisin. Lopussa kaikki kuuntelijat pääsevät tekemään Marin johdolla rakastavan ystävällisyyden meditaation muunnellun ja lyhennetyn version.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lisää Lounastauko-podcast jaksoja