Jämsä Tehtaan yhteisön rakentajia palkittiin

Jämsä Tehtaan yhteisön rakentajia palkittiin Tehtaan 1-v synttäreillä. Jämsä Tehtaan perinteisten vuosipalkintojen kategoriat: Tulokas, Eloveena, Puurtaja, Keskustelija ja Vaikuttaja. Jämsä Tehdas onnittelee vielä palkittuja!

Vuoden Tulokas

Jämsä Tehtaan vuoden tulokas on vielä opiskeluvaiheessa oleva nuori, joka omalla toiminnallaan edistää hyvää fiilistä ja keskusteluja.

Vuoden TULOKAS -arvonimi myönnettiin Anni Niemiselle.

Hän on esimerkillisesti ottanut paikkansa Tehtaan yhteisössä, omaksunut hyvin Tehtaan toimintatavat ja arjen tekemisellään tuottanut iloa yhteisölle.  (Palkintojenjaon aikaan Anni ole viettämässä penkkaripäivää kuorma-auton lavalla)

Vuoden Eloveena

Jämsä Tehtaan vuoden ELOVEENA on ahkera kaurapuurolounastelija, joka lounashetkien aikana on myös kiinnostunut Tehtaan muista käyttäjistä.

Vuoden Eloveena -arvonimi myönnettiin Anne Silvánille.

Hän on esimerkillisesti nauttinut päivittäisen kaurapuuroannoksensa. Lisäksi hän on ollut aina uteliaan kiinnostunut muista Tehtaan käyttäjistä ja heidän tarinoistaan.

Vuoden Puurtaja

Jämsä Tehtaan vuoden PUURTAJA on eniten käyttötunteja Jämsä Tehtaalla viettänyt käyttäjä.

Vuoden Aktiivisin Käyttäjä -arvonimi myönnettiin Ari Lappeteläiselle.

Hän on viettänyt Tehtaalla aikaa yhteensä 1 486 tuntia nauttien hyvästä työpäiväkokemuksesta yli 170 kertaa. (palkintojenjaon aikaankin Ari oli Tehtaalla tiiviisti Teams-palaverissa)

Vuoden Keskustelija

Jämsä Tehtaan vuoden KESKUSTELIJA on uteliaan kiinnostunut ihmisistä, asioista ja ilmiöistä sekä ruokkii aktiivisesti keskusteluja ja yhteisöllisyyttä.

Vuoden keskustelija -arvonimi myönnettiin Kari Pitkäniemelle.

Hän on esimerkillisesti tukenut aktiivisella toiminnallaan Jämsä Tehtaan yhteisön rakentumista ja ylläpitänyt monipuolisia keskusteluja ilman omaa agendaa.

Vuoden vaikuttaja

Jämsä Tehtaan vuoden VAIKUTTAJA on ollut tärkeässä roolissa Tehtaan toiminnassa, toimintojen kehittämisessä ja yhteisömanagerin työn tukemisessa.

Vuoden Vaikuttaja -arvonimi myönnettiin Kristiina Lähteelle.

Hän on ollut Tehtaan toiminnan alusta lähtien vahvalla panoksella mukana toiminnan kehittämisessä, huolehtinut yhteisöllisyyden rakentumisesta sekä aktiivisesti sparraillut Tehtaalla apua ja ideoita tarvitsevia.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lisää tarinoita Tehtaan arjesta