Kasvua ja kahvittelua

Jämsä Tehtaan Kasvun kahvit -tapahtumasarja käynnistyi innostuneissa tunnelmissa. Hannu Savelan ideoiman tilaisuuden tarkoitus on innostaa ja kannustaa yrittäjiä kohti kasvua.

Jämsä Tehtaan historian ensimmäiset Kasvun kahvit järjestettiin maanantaina 12.6., ja nehän sujuivat vallan innostavissa merkeissä! Tapahtuman tavoitteeksi oli asetettu keskustelujen käyminen yritysten kasvusta ja kehittämisestä sekä toimeenpanosta. Yhteistyökumppanina toimii Jämsän Yrittäjät ry.

Kasvun kahvit houkutteli paikalle muutaman paikallisen yrittäjän, joiden kanssa käytiin keskustelua heidän yritystoiminnastaan ja kasvuajatuksista. Innokasta sananvaihtoa syntyi mm. somemarkkinoinnista, nettiajan haasteista ja mahdollisuuksista sekä siitä, miten rakentaa yrityksen tarinaa. Myös vastuullisuus nousi esiin – kun yritys tekee jotain aidosti hyödyllistä ja lisäarvoa tuottavaa, se kantaa tulevaisuudessakin.

Kasvun kahvit 12.6.2023

Tehtaan oman väen lisäksi keskusteluja oli vauhdittamassa Tehtaan vakikäyttäjä ja kausijämsäläinen Hannu Savela. Hän on yrityskehittäjä ja ammattijohtaja, joka työkseen auttaa yrittäjiä kasvussa ja kehittymisessä. Hannu jakaa mielihyvin osaamistaan myös muille, ja itse asiassa koko tapahtumasarja sai alkunsa hänen ajatuksestaan.

Hannulla on lähes 20 vuoden kokemus pk-yritysten liiketoiminnan kehittämisestä. Koulutukseltaan hän on tuotantotalouden DI, strategisen johtamisen eMBA ja voimavarakeskeinen työnohjaaja.

Pieni askel joka päivä

Hannun mukaan yrityksen kasvuun ja kehittymiseen liittyviä asioita on tärkeää tehdä päivittäin. Onko sinulla suunnitelma, mitä pieniä asioita teet joka päivä, jotta yrityksesi menee eteenpäin? Askeleen tulee olla niin pieni, että sen pystyy ottamaan yhden päivän aikana.
Keskustelujen vilkkaus ja ovensuukyselyn tulokset kertoivat, että tapahtuman tavoite täyttyi. Oli mukava jakaa ajatuksia ja ideoita yhdessä, ja tiedämme että kipinöitäkin syntyi, joista saattaa leimahdella vielä vaikka mitä!

Jatkoa on luvassa ja seuraavan kerran Kasvun kahvit järjestetään elokuussa maanantaina 7.8. klo 14–16. Lisäksi sovittuna on kahvittelupäivämäärät 4.9., 2.10. ja 13.11. Tapahtumat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille yrittäjille sekä liiketoiminnan kehittämisestä kiinnostuneille.  Tervetuloa kasvuun mukaan!

Kasvun kahvit 12.6.2023

Artikkelin on tuottanut Ketterien kokeilujen yhteisöalusta -hanke, jonka toimintaa rahoittaa Keski-Suomen liitto.

Keski-Suomen liiton logo

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lisää tarinoita Tehtaan arjesta