Kiinnostaako työ yhteisöviestijänä?

Haluatko työskennellä inspiroivassa työympäristössä Jämsä Tehdas -etätyötilassa yhteisömanagerin kollegana? Nyt on haussa viestinnän ja markkinoinnin osaaja, yhteisöviestijä.

Jämsä Tehdas -etätyötila on toiminut Jämsän keskustassa 1.4.2021 lähtien tarjoten asiakkailleen hyvää työpäiväkokemusta. Jo yli 250 henkilöä on tähän mennessä käyttänyt palvelua ja käyttäjiltä saadun palautteen perusteella Tehtaalle on helppo tulla töihin ja tunnelma on hyvä.

Etätyötilan edelleen kehittäminen on saanut Keski-Suomen liitolta rahoitusta vuoden 2025 loppuun saakka. Työnteon rinnalle tuodaan myös yrityskehittämistä ja osaamisen kehittämistä.

#hyvätyöpäiväkokemus
#hyväyrittäjäkokemus
#hyväoppimiskokemus

Yhteisömanageroinnin lisäksi toteutuksessa tarvitaan monipuolista viestintää, minkä vuoksi hankkeelle tullaan palkkaamaan yhteisöviestijä.

Millaista on yhteisöviestijän työ?

Markkinointi on sitä miten asiakkaita saadaan ja pidetään.

Yhteisöviestijä toimii yhteisömanagerin työparina ottaen vastuuta Jämsä Tehtaan sisällöntuotannosta. Haluamme nostaa vielä enemmän esiin Jämsässä tehtävää työtä ja osaamista, mielenkiintoisia ja ajankohtaisia ilmiöitä ja keskusteluaiheita sekä henkilö- ja yritystarinoita.

Yhteisöviestijän työssä suoriutumisessa valo- ja videokuvaustaidot ovat tarpeellisia taitoja.

Haluamme toimia aktiivisesti kohderyhmän kannalta merkityksellisissä sosiaalisen median kanavissa, kullekin ominaisella tyylillä ja sisällöllä. Yhteisöviestijällä on keskeinen rooli tuossa työssä.

Työ tulee varmasti olemaan monipuolista ja työtehtävät jopa yllättäviä. Joustavuutta, sopeutumista ja ketteryyttä tarvitaan. Tämän rinnalla on myös sitä normaalimpaa puurtamista mm. uutiskirjeiden, www-sisältöjen ja tiedotteiden parissa. Yhteisöviestijä toimii myös yhteisömanagerin sijaisena.

Yhteisöviestijän työajasta 75 % kuluu Jämsä Tehdas -yhteisöalustan ympärillä ja 25 % Jämsän kaupungin asumisen hankkeen viestintätehtävissä.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit ja haluaisit tulla minulle työkaveriksi, laita hakemusta sisään. Voit halutessasi tulla myös pistäytymään Tehtaalla tai soittaa, niin jutellaan lisää.

Petteri Koskinen

yhteisömanageri / Jämsä Tehdas

Jämsä Tehdas -etätyötilahankkeen toimintaa rahoittaa Keski-Suomen liitto.

Keski-Suomen liiton logo

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lisää tarinoita Tehtaan arjesta