Muuttuvat työtehtävät Smartumilla ylläpitävät innostusta

Anne on syntyperäinen jämsäläinen. Opiskelujen ja työn perässä matka on vienyt Jyväskylän kautta Helsinkiin. Paluumuuttajana Anne tuli takaisin Jämsään vuonna 2009.

Anne Silván
Product Manager
Smartum Oy

GSM 040 7790 750
anne.silvan@smartum.fi
annesilvan@outlook.com
LinkedIn

 

Anne on syntyperäinen jämsäläinen. Opiskelujen ja työn perässä matka on vienyt Jyväskylän kautta Helsinkiin. Paluumuuttajana Anne tuli takaisin Jämsään vuonna 2009.

Tärkeimmiksi asioikseen Anne listaa perheen, hyvinvoinnin ja työn. Painotukset näiden välillä ovat kuulemma vuosien varrella vaihdelleet. Anne on liikunnasta pitävä ja ajoittain liikuntaa jopa hyvin tavoitteellisesti harrastanut. Vuosilta 2014-2015 löytyy pari osallistumista perusmatkan triathlon kilpailuun. WAU! Viime aikoina liikunta on ollut vähemmän tavoitteellista painottuen mm. lastenvaunujen ja painovyön kanssa tehtäviin kävelylenkkeihin sekä kuntohiihtoon.

Anne on tehnyt nykyajan mittapuulla pitkän työuran Smartum Oy:ssä vuodesta 2000 lähtien. Smartum Oy on vuonna 1995 perustettu suomalainen perheyritys, joka tarjoaa hyvinvointia tukevia työsuhde-etuja kohdennettujen maksuvälineiden muodossa. Parhaiten yritys tunnetaan Liikuntaseteli –tuotteesta, joka 2000-luvun alkupuolella avasi Suomessa aivan uuden markkinan työsuhde-etuihin liittyen. Annen työnantaja on säilynyt samana, mutta työtehtävät ovat vuosien varrella muuttuneet ja tämä onkin Annen mielestä ollut hieno ja innostusta ylläpitävä asia. Varsinkin työn tekemisessä Anne kuvaa itseään helposti innostuvaksi, mutta samalla pitkäjänteiseksi tekijäksi, joka vie asioita maaliin asti vastoinkäymisistä huolimatta. Suhteesta työntekemiseen kertoo myös ilmaisu ”tosissaan, mutta ei vakavana oleminen”.

Viimeisen kolmentoista vuoden ajan Anne on työskennellyt kehitystyön parissa erilaisissa vastuu- ja koordinointitehtävissä teknisen kehityksen ja liiketoiminnan välissä. Tällä hetkellä hän vetää nelihenkistä kehitystiimiä ja koordinoi Smartumin nykyistä palvelukehitykseen liittyvää toimintaa.

Koulutukseltaan Anne on tradenomi ja valmistunut Jyväskylän ammattikorkeakoulun Tiimiakatemiasta vuonna 2000. Työ on sen jälkeen kasvattanut, mutta lisäosaamista Anne on myös hankkinut mm. Scrumista, tietosuoja-asioita sekä kokonaisarkkitehtuuriajattelusta. Anne tunnustautuu myös innokkaaksi lukijaksi ja erityisesti Esa Saarinen -faniksi. Kirjahyllystä löytyy Saarisen omistuskirjoituksella varustettuna Muutostekijä-kirja. Well-being asiat ja niiden mittaaminen työhön liittyen on osa-alue, johon Anne toivoo tulevaisuudessa löytyvän enemmän aikaa.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lisää tarinoita Tehtaan arjesta